Когато кажем Хубава жена (1990 г.) веднага се сещаме за

...
Когато кажем Хубава жена (1990 г.) веднага се сещаме за
Коментари Харесай

Първи поглед към Джулия Робъртс в сериала Homecoming

Когато кажем " Хубава жена " (1990 г.) незабавно се сещаме за Джулия Робъртс , същото важи с цялостна мощ и за " Булката дезертьор " (1999 г.). Общото сред тези заглавия, с изключение на Робъртс и Ричард Гиър, е, че са филми. Не сме привикнали да виждаме Джулия Робъртс в сериали. Това се случи в сериала на HBO " Today Will Be Different ", а ще взе участие и във втори.

 Джулия Робъртс -
Джулия Робъртс - " Хубава жена " и на 50

Каква е тайната за хубост на актрисата

Сега обаче актрисата се впуска напълно в предизвикването, което носи един сериал. Тя ще взе участие в продукцията на Amazon Studios - Homecoming . А към този момент имаме и първи взор към героинята ѝ.

Публикация, споделена от Homecoming (@homecomingtv) на Юни 29, 2018 в 11:01 PDT

Джулия Робъртс, несъмнено, ще влезе в основната роля на терапевт, който работи в център за подкрепяне на някогашни бойци. А задачата ѝ е те да се приспособят по-лесно към цивилния живот. В един миг обаче тя взема решение да напусне, а четири години по-късно към този момент работи като сервитьорка, само че ще разбере, че истината за центъра, в който е работила е напълно друга.

 Джулия Робъртс най-сетне има Instagram
Първата фотография на Джулия Робъртс в Instagram

Актрисата най-сетне има профил в обществената мрежа

Все още не е ясно по кое време ще дебютира Homecoming, само че се чака това да се случи през есента, а сериалът да има 10 епизода.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР