Когато животът ти предложи лимони, вместо да се мръщиш, можеш

...
Когато животът ти предложи лимони, вместо да се мръщиш, можеш
Коментари Харесай

Операционната система на Huawei е с до 60% по-бърза от Android

Когато животът ти предложи лимони, вместо да се мръщиш, можеш да поканиш приятелите и съседите си на празненство с лимонада.

Това наподобява е философията, която Huawei ползва, не просто с цел да оцелее след наложените от Съединени американски щати забрани и разпада в връзките с Гугъл, само че и с цел да продължи да процъфтява.

Преди няколко дни GSMArena заяви, че новата операционна система на китайския колос се развива добре и може би ще е подготвена още през октомври тази година.

Нещо повече, оповестява се, че Huawei е споделил софтуера си с Oppo и Vivo, другите огромни китайски производители на смарт телефони, и двете компании са имали опция да тестват системата със личните си устройства.

Тестовете са минали сполучливо и от Oppo даже са дали противоположна връзка, че операционната система на Huawei е с до 60% по-бърза от Android.

В някои конгреси даже към този момент има клюки, които спекулират, че софтуерът може би ще насочи съществено предизвикателство към системата на Гугъл и ще притегли интереса и на производителите на телефони отвън Китай.

Това са много съществени и смели изказвания, които към този момент избираме да оставим на назад във времето. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР