Когато жените имаме интерес и изпитваме силни емоции към мъж,

...
Когато жените имаме интерес и изпитваме силни емоции към мъж,
Коментари Харесай

Нещата, с които жените отблъскват мъжете още преди връзката

Когато дамите имаме интерес и изпитваме мощни страсти към мъж, който е привлякъл вниманието ни по някакъв метод, нормално желанието ни е да създадем връзка с него. Но нещо се случва и той стартира да губи интерес. Въпреки положителните си планове, заслепени от страсти, позволяваме неточности отблъскващи любовта, които осъзнаваме на по-късен стадий. Кои са тези неща, с които отдалечаваме мъжете още преди връзката?

Преследвате го
Когато един мъж има интерес към вас, то той ще ви го покаже, няма да крие страстите, а би го посочил към вас по един или различен метод. Без смесени известия. Но когато дамите се влюбят, като че ли не виждат неналичието на такива знаци или „ оцветяват “ събитията, съгласно това какво желаят да им се случи. И стартират да преследват мъжа, да демонстрират прекален интерес към него. Това в множеството случаи не работи в интерес на дамите.

Обсебване от концепцията да се обвържете
Още една причина доста дами да не могат да поддържат интереса на един мъж е това, че те са закрепени в концепцията да си намерят сътрудник, да бъдат тъкмо с този мъж. Това им пречи да се свържат с него като персона, да покажат своите мощни страни. Мъжете усещат, когато една жена ги употребява като средство да се усеща добре. Освен това фикс концепцията ни кара да се държим собственически, даже преди да сме почнали да се срещаме, да демонстрираме ревнивост, без да имаме правото за това. Ставаме нервни и неприветливи.

Желание постоянно да сте център на вниманието
Още по време на интервала на опознаване, флирта, дамите вършат друга неточност, която отблъсква мъжете. Искат непрекъснато да са в контакт с него, той да им обръща внимание, демонстрират ревнивост, не стопират да му се обаждат, пишат в обществените мрежи. Това държание е подбудено от празнина, която изпитваме, вярвайки, че някой различен може да я запълни.

Насаждане на стрес във взаимоотношенията
Няма по какъв начин да накараме някого принудително да изпитва усеща към нас. Също по този начин, от време на време мъжете работят по-бавно в ухажването, не са напълно сигурни по какъв начин да работят по отношение на вас. От друга страна, дамите като по-емоционални същества, желаеме всичко да се случва по-бързо. Чакането ни изнервя, забравяме да се фокусираме върху хубавите неща в връзката с този човек, да се любуваме на моментите и... нервността ни го отблъсква.

Излъчване на негативизъм
Жените желаеме да покажем своята накърнимост, тъй като се надяваме мъжът до нас да е нашият герои. Това ненапълно е хубаво, да можем да споделим своите по-слаби страни. Но никой мъж не би желал дамата до него да е постоянно отрицателна към всичко, да се заяжда, да е постоянно ядосана.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР