Когато изкуството и технологиите вървят ръка за ръка, значи със

...
Когато изкуството и технологиите вървят ръка за ръка, значи със
Коментари Харесай

LG Gallery Tv размиват границата между изкуството и технологията

Когато изкуството и технологиите вървят ръка за ръка, значи сигурно пред нас стои един от най-впечатляващите модели тв приемници от LG – Gallery Design. Компанията е пионер в налагането на новаторски технологии и революционни дизайни за своите артикули, съсредоточени освен в удовлетворяването на всяка потребност на потребителите, само че с огромен фокус и върху естетиката и допълнението по елегантен и съвременен метод на интериорното пространство.

OLED Gallery тв приемниците на LG са един от най-мощните медиатори за актуалното изобразително изкуство, както и съвършеният завършващ детайл за интериорния дизайн, с помощта на своя безукорен екран, неповторима визия и първокласна хармония, които ги отличават от стандартните. Тази серия е особено основана, с цел да пасне на всеки дом, като му придаде по-софистицирана, съвременна и първокласна атмосфера. Прилепващ, компактно до стената, създаден с извънредно тънка рамка, Gallery тв приемникът не е елементарната черна техника. Едно от главните му преимущества е арт функционалността му, посредством която се трансформира в картина на стената – по този метод потребителите могат да се насладят на определено от тях изобразително изкуство, което да краси стената, сливайки се с обзавеждането.

Интериорни и продуктови дизайнери по едно и също време описват за какво сходен дизайн е толкоз необходим за потребителското преживяване и за развиването на сферата като цяло. Карим Рашид, известният дизайнер, разказан като „ Най-известният промишлен дизайнер в цяла Америка “, е от експертите, които си сътрудничат с LG за тв приемника Gallery Design. „ Иновациите и технологиите са в симбиоза с дизайна, те не са неотделими. „ LG Gallery е доста хубав … не наподобява напълно като тв приемник, няма го този тип навлизане на огромен предмет във всекидневната ми. “, споделя той Карим Рашид, промишлен дизайнер.

Допълнително преимущество за серията е и извънредно лесното монтиране. Може да се инсталира със особено проектирано окачване за стена, което прилепва тв приемника компактно към стената. Телевизионните кабели също могат елементарно да бъдат скрити, тъй че интериорът да наподобява изчистен и спретнат.

В цялостна естетика с изчистения и изящен дизайн на Gallery серията, LG предлага на потребителите си и композиция с съвършения саундбар - минималистичният, само че мощен саундбар G1 на LG е съвършеният сътрудник на тв приемниците от серията Комбинацията от вълнуващ тон и грациозен дизайн укрепва зрителското преживяване от развлекателното наличие, както и интериора на дома.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР