Когато избирате обувки, няма нищо по-хубаво от отворен чифт през

...
Когато избирате обувки, няма нищо по-хубаво от отворен чифт през
Коментари Харесай

Обувки за летни партита – 5 от най-красивите предложения

Когато избирате обувки, няма нищо по-хубаво от отворен чифт през лятото. Защото на открито е горещо, а вие желаете краката ви да могат да дишат, изключително в случай че ще прекарате часове в празнуване и занимания на открито.

Затова сме подбрали няколко типа подобаващи обувки за дългите ви летни вечери.

Най-подходящи обувки за летни занимания

1. Сандали на висок тъничък ток

Едва ли има по-добър избор за вашите летни празненства от високите сандали на тъничък ток. Модел, обичан на доста дами през летните дни, когато имат потребност от елегатни обувки за формалната ви рокля. Подходящи както за празненства в бар или дискотека, по този начин и за женитба или пък летен работен коктейл.

Комбинирайте цвета им с вашата чанта с цел да постигнете баланс. Ако пък се чудите какъв модел дамска чанта е подобаващ – заложете на моден клъч или дребна чантичка на тънка верига. Що се отнася до цвета, то черно и бежово са класика, защото подхождат на всичко.

Ако търсите нещо по-екстарвагантно, пробвайте с цветни сандали, само че въпреки всичко ги съчетайте с останалите елементи от тоалета си.

2. Сандали на платформа

Ако има нещо, в което сме сигурни този сезон, то е, че сандалите на платформа са още веднъж настоящи и съвременни.

Помислете за модели със сребро, злато, камъни и искра. Комбинирайте ги с плисирана пола в розово злато, копринена риза и дънково яке за вечерно облекло с повърхностно лъчение.

Изберете сандали с каишка за минималистична хармония, идеална за носене с тесни дънки и типичен топ. Сандалите с платформа от рафия пък вдъхват спокойна лятна атмосфера, подобаваща за вашите летни празненства с другари.

3. Прозрачни елегантни обувки

Освен че са супер съвременни, транспарантните обувки могат да бъдат и доста ефектни и подобаващи за формалните ви рокли.

Има страхотни модели с украшения в тока, като кристали и камъни, които незабавно ще впечатлят близките. Направени са от транспарантен материал, който елементарно се обува на босо и надали има по-подходящ сезон за тях от лятото.

Освен това тези обувки образно издължават вашите крайници. Още един бонус към стилната ви визия.

4. Обувки на висок ток

Когато търсите най-елегантна визия, тогава затворените обувки са наложителни.

Ако събитието и мотивът го изискват, то заложете на официални обувки на висок ток, които да носите с вашата вечерна рокля. Подходящи за коктейли, сватби, събития, които допускат специфичен дрескод. Тогава може да замените вашите летни високи сандали с публични обувки. А няма по-голяма класика от черната рокля и черните обувки на ток, които с изключение на, че имат страхотна визия, ще издължат силуета ви и ще изглеждате още по-добре.

5. Ниски сандали

Един от най-старите стилове обувки в историята, плоските сандали са супер подобаващ избор за вашите култивиран празненства или за коктейли в плажен бар. Те са идеални, в случай че желаете нехаен, спокоен външен тип и се оферират в доста разнообразни стилове и цветови разновидности.

Изберете безпристрастен цвят като черен или нюд и елементарно ще ги извършите част от облеклото си.

Как да съчетаете обувките си с чанта и аксесоар

Когато комбинирате своите обувки с чанта, аксесоар или облекла, постоянно е нужно да постигате баланс във визията си. Вече наложителното съчетаване на обувки с чанта по цвят е отживялост, само че въпреки всичко комбинирайте цветове, които си подхождат.

Може да изберете нюд обувки, които ще добавят вашия златист клъч. Или пък заложете на контрастна визия с алено и черно. За самоуверено решение, което прави усещане, нежни сандали в цвят мента, ще бъдат ужасно допълнение към розовата ви дребна чантичка.

Ако предпочитате, може да добавите цвят с аксесоар, като изтънчен шал, който да бъде околото раменете ви, когато вечерният бриз се появи.

Изберете вашите нови обувки на CCC, онлайн или във физическите магазини. Ще откирете както ниски, по този начин и високи модели. Потърсете от CCC своите нови обувки, които ще създадат визията ви още по-зашеметяваща, и сте подготвени за своите летни завършения.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР