Когато избират спътник и съпруга, мъжете обръщат внимание не само

...
Когато избират спътник и съпруга, мъжете обръщат внимание не само
Коментари Харесай

Идеалните жени са от тези 3-зодии

Когато избират сателит и брачна половинка, мъжете обръщат внимание освен на външния тип, държанието и метода на показване, само че и на нейната зодия. На първо място, те търсят идеалната майка и страж на огнището. Дали едно момиче е такова, елементарно можете да разберете от зодията му. Наред с това, съгласно звездите е елементарно да се дефинират чертите на характера у дамата, нейните желания, гении и цели.
Кои представителки на нежния пол са безукорен сателит в живота, майка и брачна половинка, вижте класацията за топ идеалните дами:
Жена - Овен
Представителите на тази зодия са безстрашни, уверени и точно това притегля противоположния пол. Мъжете им се възхищават и желаят да ги завладеят по всевъзможен начин. Жената Овен е съвършен сателит в живота, най-много тъй като е добър другар за мъжа. Не е за подценяване и способността й да подарява пристрастеност в леглото.
 
 

 
 
Жена Телец
Жената Телец е доста мъдра и търпелива. В фамилния живот няма да има кавги и чупене на чинии, съпроводено от скандал. Представителите на този знак правят оценка спокойствието, доверието на сътрудниците един към различен и взаимното почитание. Те са в положение да основат същинско „ безвредно леговище “ за мъжа. Освен това дамата Телец обича и знае по какъв начин да работи. Тя ще може да реализира висоти резултати, както в кариерата си, по този начин и в фамилния живот.
 
 

 
 
Последната може да видите
 
 

 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР