Когато избираме парфюми, желаем да сме в крак с модата

...
Когато избираме парфюми, желаем да сме в крак с модата
Коментари Харесай

REFAN INTENSE GOLD - за самочувствие и слънчеви емоции през лятото

Когато избираме парфюми, желаем да сме в крайник с модата и в това време да бъдем особени и неповторими - по тази причина е належащо вярно да ги сортираме.

Ако измежду огромното парфюмерийно обилие към момента не сте разкрили своя летен мирис, не се колебайте и изберете най-малко един от зашеметяващите емблематични парфюми REFAN INTENSE GOLD . Те са впечатляващо продължение на серия GOLD с дълготрайния Intense автограф на REFAN - едно същинско парфюмно украшение и изтънчен подарък.

По-големият размер на флакона разрешава да го употребявате по-дълго и обилно, без да пестите.

Новите трендове в света на парфюмите - „ екстрийм “ и интенз “ - разнообразни от добре познатата класика, обезпечават бягство от скуката и завръщане към тайнството на природата. REFAN INTENSE GOLD са дълготрайни аромати с нараснал интензитет и обогатен състав с подчертана флорална прохлада,или пикантни подправки, сочни плодови ноти, или подчертани топли базисни дървесни акомпанименти.

По-високата централизация и нови ремикси на обичаните парфюми на REFAN са в крайник със забързания актуален свят на мощни страсти и са предопределени за тези, които се стремят към нови чувствени прекарвания, изключително през лятото – сезонът на горещите пристрастености и завършения.
REFAN INTENSE GOLD е сбирка от мъжки и дамски ултрамодерни аромати, които изцяло дават отговор на стилните трендове и още повече акцентират личния самостоятелен сексапил, основават радостни страсти, покачват самочувствието и основават мемоари и слънчево въодушевление.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР