Когато избираме бельото си, трябва да се съобразяваме с много

...
Когато избираме бельото си, трябва да се съобразяваме с много
Коментари Харесай

Грешки с бельото, които вероятно не знаете, че правите

Когато избираме бельото си, би трябвало да се съобразяваме с доста неща. Цветът е значим, също така не желаеме то да прозира под облеклата ни, по тази причина се обръщаме и към по-изрязаните разновидности, като прашките да вземем за пример. Дантелата пък възбужда мъжете, по тази причина се запасяваме и с дантелени хубости.

Тези и още куп други неточности позволяваме без да си даваме сметка, когато избираме бельото си. Те могат да навредят на здравето и да провокират инфекции и неразположения.

Не носите памук

Най-доброто, което можете да извършите за интимната си зона е да я обличате в естествени и дишащи материи. Памукът е най-подходящата измежду тях. Той разрешава на кожата и лигавиците да дишат, като защищава от гъбични и бактериални инфекции.

Носите прашки

Вярно е, че някои облекла просто не разрешават носенето на общоприетоо комфортно долни дрехи. Налага се да ползвате прашки, с цел да увеличите дискретността. Носенето им обаче никога не би трябвало да става табиет в всекидневието, камо ли през нощта. Рискът от преместване на фекални бактерии към вагината е голям, а това ще ви докара много здравословни главоболия.

Носите долни дрехи в спалнята

Партньорът ви евентуално ще се зарадва, в случай че не носите бикини в леглото. Но това е потребно и от друга позиция. Бельото основава условия за задържане на влага, а тя е съществена причина за развиване и размножаване на бактерии.

Носите неверния размер

Бельото би трябвало да е извънредно комфортно и никога да не е нито доста тясно, нито прекомерно необятно. Тясното долни дрехи е неточност, тъй като провокира търкане, зачервяване, обриви, раздразнения и може да докара до възпаления. Широкото пък не защищава кожата по никакъв метод и свободно позволява навлизането на бактерии и микроорганизми.

Избирате неверното долни дрехи за подготовка

Вероятно прекарвате доста време в търсене на най-удобния и най-красивия екип за подготовка, само че не отделяте толкоз време на бельото. Носенето на неуместно долни дрехи за подготовка може да провокира дискомфорт и раздразнения, които да покачат растежа на бактерии и да причинят инфекции.

Не сменяте бельото след подготовка

Напоеното с влага от потенето долни дрехи е сериозен зложелател на интимното здраве. То може да провокира обилни инфекции както в региона на гениталиите, по този начин и по кожата към гърдите, гърба и мишниците.

Перете бельото с неправилния препарат

За да намалите риска от раздразнения и кожни и бактериални инфекции е добре да подбирате деликатно препарати за пране, които са хипоалергенни и които не съдържат съответни съставки, за които сте забелязали, че не ви понасят добре./az-jenata.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР