Когато имате сътресения в брака с партньора си, понякога временната

...
Когато имате сътресения в брака с партньора си, понякога временната
Коментари Харесай

Ще помогне ли временната раздяла на брака ви

Когато имате разтърсвания в брака с колегата си, от време на време краткотрайната разлъка е единственото решение, което може да избави връзката ви. Това не значи да напуснете колегата си, а просто да си дадете време и пространство, с цел да намерите най-правилното решение.

Ще помогне ли обаче краткотрайната разлъка на брака ви в действителност? Всичко зависи от вас. Ако желаете отговорът да е „ да “, то би трябвало да следвате някои значими стъпки:

Определете задачите си

Преди да започнете краткотрайната разлъка, седнете с колегата си и проведете сърдечен диалог за това какво се стремите да постигнете през това време на разлъка. Дали това е да придобиете вероятност за вашата връзка? Да работите върху самостоятелни цели? Или да ревизирате дали искрата към момента е налице? Ако знаете какво всеки от вас се надява да завоюва от краткотрайната разлъка, това ще ви помогне да постигнете това, което желаете.

Определете граници

По време на краткотрайната разлъка е значимо да определите ясни граници за връзка и държание. Обсъдете какъв тип връзка е подобаваща и какви действия са разрешени или не са разрешени през това време. Ще продължите ли да говорите по телефона? Можете ли да излизате на срещи един с различен? Тези диалози могат да бъдат сложни, само че са нужни, с цел да могат и двете страни да схванат къде се намира другият.

 Ще помогне ли краткотрайната разлъка на брака ви Ще помогне ли краткотрайната разлъка на брака ви

Отделете време за себе си

Временната разлъка в брака, колкото и да е с положителни желание, може да е доста стресиращ развой и за двамата. Именно по тази причина е значимо да обърнете внимание и на себе си през този интервал. Прекарвайте време с околните и приятелите си, ходете н курсове, посветете се на обичаното си занимание или пък прочетете книгите, за които по този начин и не ви е оставало време. По този метод ще станете по-силни и ще можете да се изправите самоуверено против проблемите.

Потърсете външна помощ

Справянето с краткотрайната разлъка не е по никакъв начин елементарно, даже и да знаете, че това е единственото решение. Ако ви е мъчно или се чувствате изгубени, потърсете помощ от външни източници, като да вземем за пример консултант или терапевт. Те могат да ви предложат принадлежности, с които да се справите с страстите и провокациите на пробната разлъка, и да ви дадат насоки по какъв начин да работите по всички нерешени въпроси.

 краткотрайната разлъка Ще помогне ли краткотрайната разлъка на брака ви

Използвайте дейно връзката

Това, че си взимате отмора от взаимния живот, въобще не значи, че не можете да продължите да поддържате връзка. Всъщност поддържането на открита, почтена и уважителна връзка е доста значима сполучливото протичане на пробната разлъка. Това може да включва установяване на постоянни контролни срещи, потребление на видеоразговори или изпращане на текстови известия, или просто да сте разполагаем за бързо телефонно позвъняване, когато е належащо. Ключът е да се подсигурява, че и двамата сътрудници се усещат изслушани и ценени по време на раздялата.

Бъдете реалисти

Бъдете реалисти във връзка с това, което желаете постигнете по време на краткотрайната разлъка. Не поставяйте прекомерно високи или прекомерно ниски упования. Разберете, че може да е належащо време, с цел да се справите с проблемите си, и бъдете подготвени да се изправите пред сложни диалози. Преминаването през този развой изисква време, старания и самообладание. Като имате поради тези препоръки, ще съумеете да създадете среда, която е продуктивна, здравословна и дава опция за развиване.

 Ще помогне ли краткотрайната разлъка на брака ви Ще помогне ли краткотрайната разлъка на брака ви

Заключение

В последна сметка краткотрайната разлъка може да докара до доста разнообразни резултати. Тя може да се трансформира или в инструмент за израстване и помиряване, или началото на края на една връзка. Независимо от резултата, значимо е двойките да поддържат връзка намерено от самото начало, с цел да опитат да се оправят с проблемите. Въпреки че вземането на мъчно и прочувствено решение може да бъде мъчно, краткотрайната разлъка може да бъде стъпка към намирането на благополучие и мир в персоналния и сантименталния живот.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР