Когато имате настинка, лекарствата в аптеката често са безполезни и

...
Когато имате настинка, лекарствата в аптеката често са безполезни и
Коментари Харесай

Най-важните билки за здрава и силна имунна система

Когато имате простуда, медикаментите в аптеката постоянно са безполезни и даже ни вредят. След един тип купуваме различен тип хапчета и по-късно купуваме още веднъж. Понякога се харчат пари, само че резултатът не е добър. За благополучие има и различен вид - античен билков опит. Защо през днешния ден, когато в аптеката има разнообразни медикаменти, билковите формули усложняват живота ни? Можем да се почерпим и с химически артикули от аптеките, само че даже и да има късмет, най-добре е вместо тях да използваме билки.

Преди доста години лекуването можеше да се употребява единствено с естествени средства: извършения, отвари, лечебни билки, мед и други пчелни артикули. Хората не са толкоз заболели, колкото в този момент, а са здрави и мощни. Могат ли естествените медикаменти да излекуват настинката ви през днешния ден? През зимния интервал е евентуално краката ви да измръзнат и да се намокрят с пропити от дъжд обувки. В метрото и рейсовете хората стартират да кашлят и кихат и пристигна епидемията от вирусна зараза.
Пийте чай от тези билки и имунитетът ви ще е стоманен
Билките са не по-малко ефикасни от витамините за стимулиране на имунитета. Смес от няколко лечебни растения освен ще направи имунит...

Ние носим отговорност да предпазваме тялото си от заболявания. Всеки има имунитет, в случай че е мощен, нищо не може да ни разочарова. Но когато защитната дарба е понижена, може да се развие всяка болест. Грипът е най-невинното страдалчество. Ето за какво, с цел да избегнем имунодефицит, би трябвало да одобряваме лекарствени препарати, които се назовават ​​имуностимуланти, имуномодулатори или адаптогени. Те покачват защитните качества на организма.

Какви са тези билки? Има доста от тях и всеки може да избере типа, който го кара да се усеща най-добре. Една билка, която е значима за здравето, е шизандра (китайска лимонена трева). Това е многогодишна лоза с височина 8-15 м. Както практикуващите китайска медицина, по този начин и тибетските лами считат, че лимонената трева е първокласно лечебно растение. Препарат, получен основно от семена, отстранява умората, летаргията, неприятното въодушевление и оказва помощ за лекуване на меланхолия. Подобряване на успеваемостта и активиране на активността на мозъчните кафези.

При пневмония те могат да облекчат нощното изпотяване и да понижат отделянето на белодробен секрет и да подтикват възобновяване на чернодробните кафези след хепатит. Те покачват толерантността на организма към стрес-физически и психически и понижават токсините. Инхибира процеса на затлъстяване.

Китайската лимонена трева може да компенсира вредите, породени от потреблението на повече алкохол, захар и кафе. Има и предпазен резултат върху токсичните субстанции (радиоактивно замърсяване и рентгеново излъчване, химически токсини, прах). Как левзеята покачва имунитета? Рядкото и ендемично растение левзея или елен корен пораства единствено при специфични условия на огромна надморска височина и някои високопланински региони. Под формата на хранителни добавки може да усъвършенства имунитета на организма и да координира работата на хормоните, сърдечно-съдовата, нервната и храносмилателната системи.
5 неточности, които са пагубни за имунитета
Грижата за имунната система е значима освен през есенно-зимния сезон, само че и през цялата година. Ако желаеме да сме здрави, би трябвало да се година..

Още от ЗДРАВЕ:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР