Когато имате близки приятели, които са партньори, е нормално понякога

...
Когато имате близки приятели, които са партньори, е нормално понякога
Коментари Харесай

6 забавни идеи за двойна среща

Когато имате близки другари, които са сътрудници, е обикновено от време на време да планирате двойна среща. На нея можете да се забавлявате дружно и да вършиме разнообразни неща, които мъчно може да бъдат осъществени, в случай че сте сами с вашата половинка. Всеки обича концепцията за двойна среща. Вие, сътрудникът ви и двамата ви другари се срещате едновременно – какво може да се обърка?

Е, опциите за неточност в действителност са безкрайни. Може да се прекарат часове на обичайни вечери в ресторант в търсене на някакъв общ интерес, който да поддържа диалога.

Затова хубаво е да се намерят действия, които да са в действителност занимателни, с цел да създадат една двойна среща приятна за всички участници.

Представяме ви лист с някои хрумвания за двойна срещи, които ще ангажират всички. Ако не това, то най-малкото ще ви оставят мемоари, на които да се смеете години наред.

Извадете обувките си за боулинг

Върнете се обратно във времето, когато сте ходили в игралните зали дружно с приятелите от компанията си. Направете го още веднъж. Има причина боулингът да е издържал теста на времето като класическо групово занятие. Той просто въплъщава всички аспекти на занимателната вечер. Искате да споделите халба от обичаната си бира или да вземете коктейл? Може. Нуждаете се от активност, която да прекъсне неловкото безмълвие на сътрудници, които нямат кой знае какъв брой доста общи тематики? Осигурено. Без значение какъв брой добре играете играта, постоянно има защо да си говорите и малко здравословна концепция за оживление на кръвта.

 двойна среща

Организирайте вечер с домашно приготвени ястия

Направете излизането за вечеря и питиета по-различно, като останете у дома и сами приготвите ястията. Изберете тематика, облечете се уместно и елате с подготвени съставки. Започнете с коктейли, преминете към предястия, съществени ястия и най-после десерти. Двете двойки могат да вземат участие с по две от ястията и да видят чии творения дават отговор най-добре на тематиката – и на усетите.

Това е идеалният метод да организирате убийствена двойна среща и да придвижите обичаното си предаване в личната си кухня едновременно! Отстранете напрежението, като проучите някои чудесни благоприятни условия за лесни предписания, които не изискват доста време. Това може да бъде мечтаната двойна среща.

Намерете фестивал

Фестивалите и панаирите са превъзходен метод да се раздвижите и да опознаете локалната просвета с група! Независимо дали сте избрали увеселителен панаир, фестивал на изкуствата или събитие, обвързвано с храната, ще бъдете заобиколени от действия, които ще поддържат динамичността през целия ден. Вземете си сувенир от някой щанд, потопете се в историята на вашия регион и си позволете да се впуснете напълно във фестивалното развлечение.

Освен това опциите за сладки фотоси на тези събития са безкрайни, тъй че заниманието ви може да продължи – за положително или неприятно. Така вашата двойна среща ще продължи много по-дълго от нормалното излизане с ваши другари.

 двойна среща

Освободете тревожната си сила на стрелбище

Добре, вярно прочетохте. Макар отиването на стрелбище да може да не звучи като обичайната активност за двойна среща, знаем, че това може да изкара нервите както никое друго нещо. Запазете си авансово час на лицензирано стрелбище, което е законно и предлага всички мерни за сигурност. Освен това е нещо, в което съвсем никой не е добър. Няма упования да съумеете, а новостта от обстоятелството, че ви е разрешено да стреляте по цел, повишава адреналина ви.

Също по този начин концентрира силата ви върху задачата, а не върху това дали приятелят на колегата ви счита, че сте дали отговор неудобно на последния му въпрос. Така концепцията ви за двойна среща може да стане същинско премеждие.

Посетете концерт

Има нещо толкоз вълнуващо в това да откриеш нов реализатор и внезапно да ти се прииска да го добавиш във всяка плейлиста, която в миналото си правил. Още по-хубаво е да откриете тези реализатори във вашия град или наоколо до него! Има възможност да откриете музика онлайн в бар, концертно заведение или кафене да е по-лесно, в сравнение с очаквате. Изберете реализатор, който познавате, симпатично концертно облекло и дано хубавата музика и положителната компания стартират. Кой знае, може би просто ще откриете вашата ария на тази двойна среща.

 двойна среща

Отидете да гледате пиеса

Не желаете да сте на крайници, само че желаете нещо малко по-различно от кино или филм вкъщи? Посетете локалната театрална сцена за малко развлечение онлайн. Изкуството постоянно е отлично начало на диалог, а там има нещо, което пасва на всеки усет. От феновете на музиката до ценителите на операта – няма да липсват благоприятни условия за избор на вечерната среща. Забавленията онлайн са чудесни за първа двойна среща, тъй като ви разрешават да се почувствате удобно в обстановка, която не изисква съвсем никакво действително говорене!

Съставете лист на локалните общински театри и гастролиращи постановки и ги подложете на гласоподаване. Независимо дали я обичате, или ненавиждате, постановката ще бъде нещо, за което елементарно ще можете да говорите на пиво, преди да се приберете вкъщи.

Това са хрумвания за двойна среща, които могат да паснат както на вас, по този начин и на приятелите ви. Така че помислете деликатно и изберете най-подходящо за вашата компания.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР