Когато имаш състояние, което е трудно да си представиш да

...
Когато имаш състояние, което е трудно да си представиш да
Коментари Харесай

Начините, по които да си купим безсмъртие

Когато имаш положение, което е мъчно да си представиш да похарчиш в този живот , в една от задачите ти се трансформира да удължиш престоя си на земята, с цел да можеш да свършиш повече от плануваното.

Така най-малко мислят част от милиардерите в Силиконовата котловина, новата фикс идея измежду които е стремежът дълго величие . Разбира се, това към момента е мираж, а не здравна действителност, само че учените не стопират да вършат опити в тази посока с хората, подготвени да им обезпечат нужния финансов запас.

На провела се неотдавна в Лас Вегас конференция за революциите против остаряването и смъртността бяха изведени главните способи, на които милиардерите разчитат да им обезпечат задоволително време на този свят.
 Снимка 448008

Хапче против стареене

Съоснователите на Гугъл неотдавна сътвориха компания на име Calico, чиято единствена и съществена цел е да се бори със стареенето и отрицателните резултати от него.

До това решение стигат след петгодишни проучвания, вследствие на които откриват, че голата къртица е първият в света нестареещ бозайник . Това те считат за първата и значима крачка към огромната цел - и хората да спрат да стареят. Или най-малко тези, които могат да си го разрешат...

Възможността за постигането на този резултат на този стадий е тримесечна противостарееща терапия с пробиотици въз основата на протеин, наименуван клото, който се открива в червата на дълголетници.
 Снимка 448011

Доктор Марко Руджеро е индивидът зад тайната формула, която ще ни коства към 9000 евро за три месеца , само че за него това е най-големият пробив и най-лесната крачка към дългите години живот.

Кръвопреливане

Преливането на кръв от млади на остарели бозайници се организира пробно и към този момент дава положителни резултати. А това обнадеждава учените, че са разкрили следващия метод за удължение на живота.

Техниката носи името парабиоза и главната й цел е да размени старите и към този момент мутирали кръвни кафези с нова, свежи и здрави . По този метод се усъвършенства цялостното положение на организма и функционалността на органите.
 Снимка 448013

От този способ за подмладяване се възползват редица шефове на компании от Силиконовата котловина против сумата от 8000 евро на процедура . Органите на реда обаче не разрешиха кръвопреливането, тъй като няма съответни доказателства за изгодите от него. А аварийният вид остава лекуването със стволови кафези.

Диета

Това е доста по-достъпен и на пръв взор по-безопасен метод да подобрим здравословното си положение. Основната концепция е за прецизно ограничение на калориите.

Създателят на Twitter Джак Дорси да вземем за пример гладува напълно през уикендите. От понеделник до петък яде риба, пиле или пържола със салата или зеленчуци. Между храненията залага на горски плодове или мрачен шоколад с чаша алено вино.

Дори да понижим дневния банкет на калории с 15% , това още веднъж оказва позитивен резултат върху качеството и продължителността на живота ни. Рискът от сърдечно-съдови болести също понижава. Не не трябва да изпадаме в крайности и да ядем и прекомерно малко, тъй като резултатът ще е противоположният, написа Telegraph.
 Снимка 448014

Добавки

За никого не е загадка, че хората с огромни финансови благоприятни условия, които водят динамичен метод на живот, постоянно протягат ръка към неразрешени вещества, с цел да могат да бъдат дейни и в кондиция за по-дълго време.

Но богаташите постоянно прибягват и до " коктейл " от витамини и специфични лекарства, за които се счита, че удължават продължителността на живота . Сред тях да вземем за пример е НАД - никотинамид аденин динуклеотид.

Това вещество има редица изгоди, измежду които понижаване на хроничната отмалялост, възстановяване на енергичността, паметта и настроението, само че и се счита, че е директно отговорно за стареенето на клетките и тялото.
 Времето, възрастта и за какво ни се коства, че минава по-бързо, когато остаряваме
Защо когато остаряваме, времето лети

Прост отговор на комплициран въпрос

Неговите равнища спадат с придвижване на възрастта, а спомагателният му банкет е основен за закъснение на стареенето и отрицателните последици от него , тъй като резервира клетките млади.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР