Когато имаме връзка с някого, едно от нещата, за които

...
Когато имаме връзка с някого, едно от нещата, за които
Коментари Харесай

Признаци, че партньорът ви не е подходящ за вас

Когато имаме връзка с някого, едно от нещата, за които се питаме непрекъснато е дали сме с верния човек. Някои хора имат щастието да открият половинката си без въобще да им се постанова да се питат. Те просто знаят и усещат, че са с верния човек. Останалите обаче се изправят пред компликацията да разграничат любовта и заслепяването от действителността.

А тя е, че от време на време оня, който считаме за любовта на живота ни въобще не е добър избор за нас. Ако имате своите подозрения, ето признаците, които подсказват, че сътрудникът ви по никакъв начин не е подобаващ за вас.

Чувствате се несигурни в негово наличие

Обърнете внимание на това по какъв начин усещате себе си и в какво положение е самочувствието ви, когато половинката ви е край вас. Ако с държанието си ви кара да чувствате неустановеност, съмнение в себе си и опциите си, терзание или подозрение в качествата си, той несъмнено не е за вас. Всеки би трябвало да има до себе си човек, с който се усеща оценен и харесван. Всеки противоположен вид не е допустим в дълготраен проект.

Не можете да сте себе си в негово наличие

Когато на човек му се постанова да се прави на подобен, какъвто не е в наличието на колегата си, това е извънредно, тъй като напрежението пораства с всяка минала минута. Представете си единствено себе си до него в бъдеще. Ако все по този начин потискате същинското си аз, с цел да ви харесва, ще полудеете. Няма по какъв начин да има благополучие при такива условия.

Налага ви се да вършиме неуместни за вас избори

Ако сътрудникът ви непрестанно ви кара да вършиме неща, които не са ви угодни, е извънредно. Един, два, три компромиса са допустими, само че в случай че това е непрекъснато и в случай че е единствено от ваша страна, какъв брой можете да издържите. Помислете за това.

Постоянно се защитавате

Нападките и обвиняванията на колегата ви са всекидневие за вас. Налага ви се да се обяснявате, оправдавате, защитавате непрестанно, тъй като той ви кара да се съмнявате в себе си непрекъснато. Според него в никакъв случай не вършиме нещата както би трябвало, все не сте прави в мнението си и постоянно се държи с вас като с владеене, а не като с пълноправен сътрудник.

Съзнателно игнорирате алените знамена

Влюбени сте и обичате индивида, с който сте, само че не сте слепи за неговите дефекти. Въпреки че в неговата персона има доста смущаващи черти, вие съзнателно ги пренебрегвате, като си казвате, че той просто си е подобен.

Ако имате и минимум подозрение, че отношението на колегата ви към вас и близките не е изцяло обикновено, признайте го пред себе си и преценете дали можете да продължите макар тези червени знамена./az-jenata.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР