Когато имаме готовност ще излезем с лицата си и ще

...
Когато имаме готовност ще излезем с лицата си и ще
Коментари Харесай

ЯНЕВ ПОТВЪРДИ: Когато имаме готовност - ще излезем с лицата си и ще обявим намеренията си

" Когато имаме подготвеност ще излезем с лицата си и ще обявим желанията си. Нека не бързаме и не вършим спекулации ", съобщи ген. Стефан Янев пред Българска национална телевизия във връзка новия му политически план.

Той отхвърли, че не се вършат обиколки из страната сега от хора, които настояват, че са част от неговия план.

" Нека да го кажем, че всички тези медийни известия са спекулации. Да, срещам се с най-различни хора и търсим съидейници. Опитваме се да намерим съидейници, търсим партиен план, тъй като това е логиката в страната. Ако намерим задоволително сериозна маса, която споделя общи хрумвания за България, ще желаеме българския народ да ни гласоподава доверие ", съобщи ген. Стефан Янев пред Българска национална телевизия за възможния му политически план.

" Разликата сред лявото и дясното към този момент е мъчно обяснима за хората. Искаме да възстановим връзката сред гражданското общество и партиите. Хората, които вземат участие в тази партия могат да са сигурни, че техният глас ще се чува ", добави Янев.

" Когато съберем задоволително съидейници и обявим планът, той ще има своята физиономия. Когато се видят неговите послания - те ще са в отбрана на националния интерес. Когато приказваме за него би трябвало да забележим стълбовете, които го дефинират - свободата, справедливостта, сигурността и благоденствието ", акцентира той.

Той съобщи, че партията няма да носи името " Развитие ", няма да бъде учредена на 16-ти април и част от нея няма да бъде Мая Манолова.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР