Когато има стабилност, всички могат да се възползват от нея,

...
Когато има стабилност, всички могат да се възползват от нея,
Коментари Харесай

Цветанов: Обществото ни желае спокойствие, а не предсрочни избори

Когато има непоклатимост, всички могат да се възползват от нея, когато има рецесия и някой я предизвика, това значи, че не желае да се решат проблемите, а да се отсрочат във времето, съобщи пред кореспонденти в Пещера ръководителят на ПГ на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов.

Според Цветанов целите на ръководещите са към гарантиране на тази непоклатимост. „ Страната ни не се нуждае от предварителни избори. Няма и социална поддръжка към някаква опция, тъй като такава опция няма ", разяснява Цветанов. Той означи, че в бюджета за 2019 година са заложени 5 милиарда лева повече спрямо тази година и то без да се усилва дефицитът.

По думите му в бюджета за идната година 490 млн. лева ще бъдат отделени за опазване на здравето, 500 млн. лева за обучение и нарастване на учителските хонорари, икономическият напредък е висок и ще резервира тази своя наклонност, а Брутният вътрешен продукт ще бъде 116 милиарда лева „ Икономическият напредък през тази година се чака да бъде 4%, а до 2021 за бъде 3,7%. В края на мандата междинната работна заплата би трябвало да бъде 1 500 лв., а минималната да доближи 650 лв.. Това значи, че има осъществяване на 100% на управническата ни стратегия. Убеден съм, че това, което обществото желае, е успокоение ", означи той.

Криза в ръководството няма, рецесия няма и по осъществяване на управническата ни стратегия и ние в никакъв случай не сме имали разлики с нашите съдружни сътрудници, сподели още заместител шефът на ГЕРБ. Цветанов означи, че на моменти има междуличностни несъгласия у съдружните сътрудници.

„ Обединени патриоти са три обединения и самите те имат някакви проблеми, които би трябвало да решат. Подобни микрокризи при патриотите рефлектират и върху ГЕРБ като цяло, тъй като ние сме най-голямата политическа мощ, която взе участие в това съдружно ръководство, само че ние вървим напред, тъй като знаем, че не би трябвало да се отклоняваме от секторните политики по осъществяване на уговорките, които сме поели. Полагаме оптимални старания да подобряваме разговора, да приказваме оптимално. Дори през вчерашния ден приказвах с Красимир Каракачанов, Волен Сидеров, Валери Симеонов, тъй като знам, че в разговора можем да решим всички тези недоразумения, в случай че има такива ", означи Цветанов.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР