Когато има силна опозиция, да се надяваме, че ще има

...
Когато има силна опозиция, да се надяваме, че ще има
Коментари Харесай

Атанасова: При силна опозиция да се надяваме, че ще има и силно управление

Когато има мощна съпротива, да се надяваме, че ще има и мощно ръководство, въпреки че аз чакам то да е без физиономия, без отговорности и краткосрочно.
Това съобщи на конференция в Русе ръководителят на парламентарната група на "ГЕРБ - Съюз на демократичните сили " и народен представител от Русенския изборен регион Десислава Атанасова, съобщи Българска телеграфна агенция.

Тя уточни, че обединението ГЕРБ - Съюз на демократичните сили ще бъде безапелационна съпротива - готова, мощна и градивна, само че ще поддържа всяка мярка, която е ориентирана в помощ на жителите.

"Нашата парламентарна група е единствената, която не отиде на съвещания при президента. Считаме, че няма безусловно никакъв смисъл да водим сходни диалози, в случай че петте останали партии към този момент водят своите диалози за образуване на държавно управление и за търсене на поддръжка. ГЕРБ - Съюз на демократичните сили е и групата, която не беше поканена за диалози от "Има подобен народ ", само че не страдаме от този факт. Напротив, за нас е по-добре да сме надалеч от партии, които през последните 12 години трайно сме държали отвън властта - приказвам и за Българска социалистическа партия, и за Движение за права и свободи. Въпреки това на страната ни е належащо някакво държавно управление ", счита Атанасова.

Другият депутат от ГЕРБ - Съюз на демократичните сили от Русенския регион - Красен Кралев, който също взе участие в конференцията, съобщи, че "изчегъртването не може да е акцент и съществена политика в едно бъдещо ръководство ". По думите му станало е безпределно ясно, че тези, които се готвят да ръководят, нямат безусловно никаква подготвеност за това.
Кралев, който бе министър на спорта, изрази насладата си от извоювания сребърен орден от българската състезателка по спортна пукотевица Антоанета Костадинова на Олимпийските игри в Токио. Той прочете известие от Костадинова, получено след триумфа ѝ, в което тя му благодари.

"Изключително доста съм благополучен за Тони. Благодаря й! Това е най-голямата компенсация, най-голямото благополучие да получиш признанието на хората, за които си се борил толкоз години. Каквото и да приказват сега, както и да се пробват да ни изчегъртат, не могат да изчегъртат това, което сме създали ", съобщи Кралев.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР