Когато има подобен скандал, той винаги нанася вреди и разклаща

...
Когато има подобен скандал, той винаги нанася вреди и разклаща
Коментари Харесай

Ангел Джамбазки: Уравнението този път ще бъде сложно за ГЕРБ

Когато има сходен скандал, той постоянно нанася вреди и разклаща доверието в политическата система. Ако някой си е разрешил да употребява политическо състояние, с цел да се облагодетелства персонално, той би трябвало да понесе отговорност. Това съобщи в утринния блок на Нова телевизия евродепутатът Ангел Джамбазки по отношение на жилищата на властта.

,,Оставката постоянно е персонално и почтено решение. Това е персонален акт и тя би трябвало да бъде призната. Как ще постъпи господин Цветанов е диалог сред него и ГЕРБ. Но съгласно мен уравнението този път ще бъде комплицирано за ГЕРБ'', разяснява той.

,,Не виждам какъв е казусът да се явим дружно. Всъщност няма нито една причина да не се явим дружно. Общото ни явяване ще ни даде повече от един европейски представител в парламента'', отговори Джамбазки на въпрос по отношение на общо явяване на Обединените патриоти на Европейските избори.

,,По отношение на пакета "Мобилност " ще се опитаме да го извадим от дневния ред. Ако ли не, започваме подготовка за протести'', приключи евродепутатът.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР