"Когато има непочтена сделка, тя се прикрива под маската на

...
"Когато има непочтена сделка, тя се прикрива под маската на
Коментари Харесай

Димитър Байрактаров: Патриотичното лицемерие на Валери Симеонов лъсна по БНТ!

"Когато има нечестна договорка, тя се прикрива под маската на секретност или национална сигурност ", това съобщи през днешния ден в утринния блок по Българска национална телевизия Валери Симеонов.

Би Нюз потърси за коментар журналиста Димитър Байрактаров.

Б.Н : Г-н Байрактаров, чухте ли какво съобщи през днешния ден по Българска национална телевизия Валери Симеонов?

Д.Б : Да чух го. Не мога да допускам, че патриотичното двуличие на Валери Симеонов лъсна по Българска национална телевизия с целият му искра? Нима е толкоз къса паметта му и към този момент е не запомнил, че по негово предложение беше засекретена "великата българска стена ", която под логото за запазване на националната сигурност глътна съвсем 200 милиона лв. на българския народ.

Б.Н : Усеща се някаква мръсна политическа игра от страна на патриотите, по този начин ли е?

Д.Б : Тя е видна тази мръсна игра! Ако на Симеонов и неговите сътрудници са толкоз срещу опрощаването на налозите на мюфтийството, за какво по този начин наречените патриоти обезпечават кворум за прокарването на този закон, запитвам аз? Хората не са толкоз тъпи и прелестно схващат, че това са следващите предизборни политически игри, които се разиграват на гърба на българския народ.

Б.Н : Каква е задачата на това мероприятие?

Д.Б : На първо място да се плашат хората с етнически спор и напрежение! На второ място това е идеалната тематика за втърдяване на електората на Движение за права и свободи, а патриотите са обслужващ личен състав за жълти стотинки в този сюжет. Не забравяйте, че някои от депутатите на НФСБ са конфигурирани при тях точно от Движение за права и свободи, а други са на послушание на олигархични кръгове? Българския народ към този момент добре схваща, че са нужни хора с нови хрумвания и идеология каквато изповяда консерватизма.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР