Когато хората започват нова връзка, те променят поне нещо у

...
Когато хората започват нова връзка, те променят поне нещо у
Коментари Харесай

Пет неща, които хората разчистват при нова връзка

Когато хората стартират нова връзка, те трансформират най-малко нещо у себе си, считат откриватели. Ново прочуване на Nectar Sleep, компания за търговия с матраци и кревати, демонстрира, че хората изхвърлят, разчистват или отстраняват някои неща от живота си, когато срещнат нов обичан. Ето и кои са те.

1. Шкафът за долни дрехи
83% от хората в изследването са показали, че първото нещо, което разчистват, когато са в нова връзка, е шкафчето за долни дрехи. Хвърлят износеното долни дрехи, вършат място за новите неща, които ще си купят, с цел да наподобяват по-привлекателни.

2. Номера в телефона
Хората трият и номерата на някогашните си сътрудници, както и на хора, с които са излизали на 1-2 срещи и нищо съществено не се е получило. Както и приложенията за запознанства, чатовете в Instagram - неща, които им припомнят за живота им на необвързани. А и към този момент не са им нужни тези контакти.

3. Матракът
Когато някой различен към този момент спи до вас, се замисляте, че може би би трябвало да изхвърлите 10-годишния матрак и да го подмените с нов, по-удобен, демонстрират резултатите.

4. Снимки
Някои трият и фотосите с някогашни сътрудници, изключително в случай че са качвали в обществените мрежи много такива и са слагали по тях сърчица, сантиментални цитати и така нататък 63% от хората споделят, че ревизират фотосите в телефоните си, компютрите си и обществените мрежи, с цел да изтрият ненужното.

5. Гардеробът
Там също може да има неща на някогашните половинки, по тази причина те би трябвало да се махнат. Както и някои облекла, които припомнят за бивше гадже. А и хората вършат място за нови тоалети, с които да очароват сегашния сътрудник.

Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР