Когато хората се погледнат в огледалото, те подсъзнателно се опитват

...
Когато хората се погледнат в огледалото, те подсъзнателно се опитват
Коментари Харесай

15 малки детайла в образа, които ясно показват, че човек не се грижи за себе си.

Когато хората се погледнат в огледалото, те подсъзнателно се пробват да заемат съвършената поза, усмихват се малко, повдигат вежди, с цел да наподобяват по-привлекателни.

Но от време на време фотоси, направени инцидентно, разкриват истината: спластена коса  по този начин, както сте си представяли, стойката е надалеч от идеалната, а веждите наподобяват по този начин, като че ли са нарисувани.

Ние разгледахме хората от всички страни и осъзнахме какви елементи от облика пропущат хората, единствено тъй като не ги виждат. Затова ние ще ви покажем по какъв начин може да наподобява една жена от всички  страни.

1. Изглед откъм гърба на прическата ( начело – отзад)

След като гледаме отражението си в огледалото считаме, че всичко е наред с косата ни. Изгледът откъм гърба обаче може да бъде разочароващ. Така се случи и с Бритни Спиърс на една от тържествените церемонии. В профил тя имаше съвършена прическа, само че погледната откъм гърба косата косата е сплостена, а това  съсипва целия облик.

2. Фон дьо загар единствено на лицето.

При множеството хора  кожата на лицето е по-тъмна, в сравнение с шията. Тъй като лицето е отворена област на тялото, която по този начин получава повече слънце това е изключително видимо през лятото: лицето потъмнява, а шията остава бяла.

Що се отнася до декор дьо тена, мнозина избират звук който, да подхожда на тона на кожата на лицето само че не постоянно съумяват да оцелят правилтия. Във подобен случай -добре е да употребявате няколко нюанса на декор дьо загар, с цел да създадете натурален цвят.

3. Неправилна стойка

Хората с вярна  стойка вършат положително усещане и излъчват убеденост.Има елементарен метод да разберете дали имате проблеми с гърба. Облегнете се на стена с лопатки, седалище и пети.

Краката би трябвало да са изправени, а погледът би трябвало да е ориентиран напред. Останете в това състояние най-малко 1-2 минути. Ако установите, че не ви е неловко, тогава си коства да започнете да отделяте време за гърба си. Например, да вършиме извършения – прегъване, извъртане, разпъване.

4. Петна и пукнатини по чантата.

Постоянното носене на чанта неизбежно води до появяването на  пукнатини и петна по чантата. Това се случва както при скъпи, по този начин и при евтини модели. Трябва деликатно да следите за положението на аксесоарите си и да се грижите за тях, в случай че не то ще  наложи да ги изхвърляте.

5. Неуспешен избор на дънки.

Не всички дънки са основани идентични. Всеки модел дънки, който е настоящ сега, несъмнено ще бъде противопоказан за някого. Но има модели, които могат да скапват всяка фигура, създавайки спомагателен размер, съмнителни гънки и изцяло да убият цялата женственост.

6. Извита поза на крайници.

Тази поза от дълго време не е на мода, и въобще не стои добре на нито една жена. По-добре да се откажете от небрежните стойки.

7. Намачкани облекла

Небрежността в този момент е на мода, тъй че мнозина, считайки това за наклонност, всички започнаха да подценяват гладенето. Само малко на брой обаче, знаят по какъв начин тъкмо да комбинират сходни облекла, и знаян по какъв начин да наподобяват стилно.

8. Собствен жанр

Всяко момиче има собствен личен жанр: трагичен, сантиментален, типичен и гамин. И с помощта на тази типология, дамите могат елементарно да оформят дрешника си, който ще подчертае харизмата и външния тип.

9. Неправилно селекциониран размер на облеклата.

Една от най-често срещаните неточности при основаването на съвършен облика е изборът на облекла, които или прекомерно огромни или прекомерно дребни.  Когато избирате облекла, би трябвало да се концентрирайте върху отражението си в огледалото и комфорта.

10. Колан с недостатъци.

Малките елементи от време на време оказват помощ за основаването на съвършения облик. Качественият колан може да ви отведе  на идващото по последващо равнище.

Проблемът е, че бюджетните колани се разслояват, а дупките се късат след няколко месеца приложимост. В такива случаи е добре да изхвърлите сходни аксесоари без страдание и да ги замените с токэв от високо качество.

11. Разтегнати дънки

При подобен модел дънки фигурата ще наподобява неразбираема а в региона на бедрата и коленете ще се образуват гънки. Актуалната наклонност тази година е  – дънки с кръпки  на коленете.

12. Чорапогащник, погрешно съчетани с цвета на кожата.

Чорапогащниците  би трябвало да бъдат определени по този начин, че да подхождат оптимално на тона на кожата на ръцете ви. Освен това те би трябвало просто да допълват облика. Чорапогащи, които се разграничават доста по цвят от останалата част на кожата, основават спомагателна хоризонтална линия и образно прибавят спомагателни сантиметри.

13. Износени обувки.

Нищо не скапва външния тип по този начин както  мръсни и износени обувки. Разбира се, е доста  мъчно да се подсигурява, че обувките постоянно са 100% чисти, само че когато се приберете във у дома, почистете предписание обувките си: по този метод те ще създадат положително усещане и ще ги носите по-дълго.

14. Неудобни обувки.

Ако имате обувки с които е невероятно да ходите обикновено по добре се отървете от тях, те  ще създадат походката ви нестабилна. Модата не постоянно е рационална и постоянно нещата, които наподобяват красиво, само че в случай че обувките ви са неуместни  това  става очевидно и за другите.

15. Твърде видим непрестанен грим.

Някои козметици отстраняват изцяло веждите на клиентите и рисуват силует на мечтаната форма. Резултатът наподобява извънредно изкуствен. След време доста пигменти стартират да трансформират цвета си с течение на времето – те стават зелени, сини и даже червени.

Заложете на   естествени вежди, тъй като няма нищо по-добро от формата, която е дадена от природата.

Какво във външния тип на индивида може да ви отблъсне и да скапе усещането за него?

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР