Когато харесвате някого, е нормално да искате да се сближите

...
Когато харесвате някого, е нормално да искате да се сближите
Коментари Харесай

5 начина да се сближите с човека, по когото си падате

Когато харесвате някого, е обикновено да желаете да се сближите с него. Дали ще търсите общи тематики или пък може да потърсите помощ от общ другар е без значение. Крайната цел е да се сближите с въпросния човек и да стигнете до среща. Спомняте ли си оня път, когато преглеждахте Instagram, а там бе вашият обичан, който изглеждаше неустоимо сладко в последното си селфи? Палецът ви замръзна, сърцето ви затанцува дребна самба, а мозъкът ви се впусна в мозъчна офанзива: по какъв начин да се сближите с него, без това да е мъчително явно. Ах, влюбването – методът на природата да ни подсети, че човешките страсти са по-сложни от сюжета на „ Началото “.

Тази графа е вашият справочник, управление, претъпкано с използвани препоръки, учредени на психически проучвания, с цел да стигнете от „ Кой, аз? “ до „ О, ние просто се срещаме “ за нула време!

 infomax-logo-50-15-HW

Преди да се впуснем в пикантните неща за това по какъв начин да се сближите с въпросния мъж, дано да поговорим за това, за какво въобще се случва влюбването.

В края на краищата, знанието е мощ, нали? Знаейки за какво, можете да си помогнете с това по какъв начин, или най-малко това е превъзходен мотив за диалог по време на неловкото безмълвие.

Допамин и серотонин

Знаете ли това възприятие, когато видите известие от обичания и светът внезапно ви се коства по-добър? Да, благодарете за това на мозъка си, по-конкретно на допамина и серотонина. Това са положителните химикали, които заливат мозъка ви и карат всичко да наподобява ослепително и щастливо. Това е като момента на „ помахване с пръст надясно “, само че в главата ви. В психическите среди целият този феномен се назовава верига на възнаграждението.

 да се сближите 5 метода да се сближите с индивида, по който си падате

И когато към този момент знаете на какво се дължи влюбването, в този момент ще ви подскажем по какъв начин можете да се сближите с индивида, към който имате усеща.

Правете дребни услуги

Забелязвали ли сте по какъв начин е по-вероятно да кажете „ да “ на някого, който е направил нещо за вас? Това е правилото на реципрочността, прочут още като резултата на Бенджамин Франклин. Малка услуга тук, дребен жест там и воала – вие сте в листата му с надеждни хора. Това пък е най-хубавият метод да се сближите. Психологически потвърдено е, че това укрепва връзката.

Имитиране на езика на тялото

Не е належащо да сте мим-художник за това. Просто обърнете внимание на езика на тялото му и внимателно го отразете. Когато тънко имитирате езика на тялото на някого, в действителност изпращате подсъзнателни сигнали, които основават чувство за познатост и доверие. Това е надълбоко вкоренено в обществената ни логика на психиката, огледалното отразяване всъщност работи като невербално здрависване, което споделя: „ Хей, тук сме на една и съща вълна! “ Това е съвсем като да накараш мозъка да мисли, че среща сродна душа, което проправя пътя за по-смислени взаимоотношения. Така че продължавайте, отразявайте, само че финесът е от основно значение. В последна сметка никой не обича подражателите!

Накарайте го да се усеща добре посредством похвали

Всеки обича комплиментите. Не се ли чувствате добре, когато получите подобен? В логиката на психиката това се назовава „ Теория на подсилването “, което е просто един хубав метод да се каже, че „ хората харесват неща, които ги карат да се усещат добре “. Така че поддържайте леки и утвърждаващи диалози и наблюдавайте по какъв начин те се насочват към вас. Така вие вършиме крачка след крачка в опита да се сближите с въпросния човек.

 да се сближите 5 метода да се сближите с индивида, по който си падате

Групови диалози и действия

Споделените прекарвания като групова разходка са не просто занимателни, само че и биохимично сертифициран метод да се сближите с някого. Психологията зад това е доста ясна – осъществяването на взаимни действия ускорява споделените прочувствени положения. А когато споделяте физическо или прочувствено предизвикателство – да вземем за пример нанагорнище на планина – вие давате на мозъка си солидна причина да изпомпва окситоцин. Нали знаете, неврохимичният Купидон, който стреля със стрели в мозъка ви!

И ето черешката на тортата: Когато сте в група, общественият напън се разсейва. И двамата можете да поддържате връзка по-спокойно, като създавате същински връзки без високите залози на самостоятелната конюнктура. Така получавате двойна изгода – прилив на хормони на доближаването и спокойна обществена среда, в която можете да покажете същинската си същина.

Отваряйте се последователно

Отваряйте се последователно и ще откриете, че сте поели по късия път към града на връзките – популацията: вие двамата! Това е теорията на общественото навлизане в най-хубавата ѝ форма. Виждате ли, всички ние имаме пластове, като прочувствен лук. Не желаете да разкриете сърцевината си едновременно, а я отлепвате слой по слой.

Днес това е сериалът, който гледате и двамата гледате, а на следващия ден може би ще се потопите в тайните си желания да станете успехите тези човек на настолна игра. Това ще ви помогне да се сближите още повече.

Важното е да бъдете търпеливи, с цел да постигнете стремежи резултат. Правете малко по малко към мечтаната цел. Дори и да не съумеете да се сближите с индивида, по който си падате в последна сметка, не се отчайвайте. Може би той просто не е бил подобаващият за вас. Огледайте се и кой знае – може през цялото това време някой различен да е проявявал усеща към вас.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР