Когато говорим за звездни двойки и дълъг брак, първо се

...
Когато говорим за звездни двойки и дълъг брак, първо се
Коментари Харесай

20 години Пош и Бекс

Когато приказваме за звездни двойки и дълъг брак, първо се сещаме за Дейвид и Виктория Бекъм. Днес, 4 юли, Пош и Бекс означават кръгла годишнина от сватбата си. Двамата си споделиха " Да " на този ден преди цели 20 години и през днешния ден ни наподобяват още по-влюбени оттогава.

Някои дефинират семейство Бекъм като първата фешън двойка, която сполучливо постанова трендове и постоянно е в крайник с тях. Неведнъж са ни изненадвали с стилния си избор, само че като че ли на тях всичко им е разрешено.

Ако оставим стила на Дейвид и Виктория встрани, макар че ни е много мъчно, тъй като те безусловно се преобразиха пред очите ни, двамата потвърдиха, че работата и фамилията не са две взаимно изключващи се понятия .

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Victoria Beckham (@victoriabeckham) на Юли 4, 2019 в 12:19 PDT

Четирите им деца - Бруклин, Ромео, Круз и Харпър са живите доказателства за това. А обичаното време на родителите им е точно това, прекарано с тях. Ценен съвет за всички други майки и татковци.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от David Beckham (@davidbeckham) на Юли 4, 2019 в 12:41 PDT

Определено има още доста какво да научим от семейство Бекъм, изключително за любовта. Безспорно тя е движещата им мощ , с цел да бъда през днешния ден една от най-известните и авторитетни семейства със положение, което се прави оценка на повече от милиард $.
 Дейвид Бекъм, рожденият му ден и по какъв начин футболистът чества със фамилията си
Какво подари Виктория Бекъм на Дейвид за рождения му ден

Със сигурност няма да познаем

По случай годишнината си Дейвид и Виктория разгласиха постове със фотоси през годините, а футболистът написа " Уау, 20 години! Виж какво създадохме. Обичам те толкоз доста! "
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР