Когато говорим за свръхестествени умения, то веднага се сещаме за

...
Когато говорим за свръхестествени умения, то веднага се сещаме за
Коментари Харесай

Какви свръхестествени способности притежават хората?

Когато приказваме за свръхестествени умения, то незабавно се сещаме за ясновидци или врачки. И постоянно имаме едно мислено. Но има хора, които имат същинска заложба. Някои от тях ce cлaвят c пoвeчe cпocoбнocти, билo пo oтнoшeниe нa интyициятa, или пък във връзка с cилното си влияниe въpxy xopaтa. Те са явления, за съществуването на които науката мъчно намира разумни доводи. Ето какви свръхестествени качества имат някои хора:

1. Телепатия

Телепатията е парапсихологическо събитие, което разрешава да се придвижват мисли и усеща сред хора, които се намират на далечни дистанции. Тя се преглежда като дарба за четене на мисли .

Телепатията се изследва от учени, военни и парапсихолози. Съществуват теории, че преди доста години античните цивилизации са се свързвали със своите умрели близки посредством помощта на мисълта. Интересен факт е, че съгласно историците Юлий Цезар е имал способността ментално да приема информация от бойното поле.

Много хора имат вяра, че през днешния ден всеки може да контактува посредством телепатия. Необходими са единствено успокоение и концентриране, които ще ви оказват помощ да влезете в положение, което ще синхронизира двете мозъчни полукълба и ще ви разреши по-добро и по-бързо потребление на вашия мозък.

2. Пътуване във времето

Пътуването във времето е доктрина за напредване към разнообразни точки от времето, без значение дали са в предишното или бъдещето. Някои теории за пътуването във времето разкриват опция за пътешестване даже сред паралелни действителности или светове.-->

Това е и най-застъпената доктрина в - мистъри уеб сериал, който споделя за конфликта на група другари с паранормални феномени, които тотално объркват живота им. Борбата сред групата другари и Момичето основало света на Килерът е обвързвана с прекосяването сред два свята. В уеб сериала е обяснена и теорията за паралелните вселени и връзката посред им.  

3. Виждане в бъдещето

Способността за виждане в бъдещето най-често се свързва с феномена знамение . Много от вас са чували за врачките и кристалните кълба. Дали това е истина обаче? Например Ванга - една от най-необикновените персони на 20 век, с помощта на дарбата си, е предрекла освен безчет персонални ориси, само че и основни моменти от историята, с голямо значение за целия свят.

4. Телекинеза

Телекинезата се изяснява като дарба за влияние върху неживи предмети, като издигането им във въздуха, огъването им или преместването им от едно място на друго. Доказано е, че телекинезата, както и други парапсихологически качества, за която към този момент споменахме, от време на време се появяват вследствие на контузии, стрес или удари, което пък от своя страна удостоверява известна доктрина, че в човешкия мозък има скрити запаси.

Телекинезата е една от най-показваните сили в " Килерът ". Видяхме много местещи се предмети, за които мислихме, че са плод на измислена история. Но сигурно към този момент не считаме по този начин, а вие?
 ясновидство ThinkStock/Getty Images
И още:
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР