Когато говорим за промяна на теглото, това обикновено се свързва

...
Когато говорим за промяна на теглото, това обикновено се свързва
Коментари Харесай

Инфлуенсърка качи 30 кг., чувства се щастлива

Когато приказваме за смяна на тежестта, това нормално се свързва със събаряне на килограми, понижаване на мазнините в тялото и повече мускули. Но австралийска инфлуенсърка обърна визиите ни за този вид трансформации. Става въпрос за Кейт зад Instagram профила dedikated_lifestylе. Вижте в канала във vbox7:
               

A post shared by (@dedikated_lifestyle) on Jan 13, 2020 at 1:19am PST

Снимките " отпреди " на Кейт са от 2014 година, когато тя е била в добра спортна форма, с ниско тегло и е носила дребен размер облекла.
               

A post shared by (@dedikated_lifestyle) on Sep 15, 2019 at 3:26am PDT

Днес обаче, през 2020 година, Кейт е с апетитни, закръглени форми и с над 30 кг. повече. Тя е горда с метода, по който наподобява и се усеща. " Не обявявам този колаж, тъй като желая да наподобявам по този метод или желая да сравня фотосите. Просто си припомням какъв брой вманиачена съм била тогава. Напомня ми за тъгата, контролът и това, че в никакъв случай не се усещах задоволително добра ", написа Кейт.
               

A post shared by (@dedikated_lifestyle) on Jan 8, 2020 at 1:14am PST

Кейт признава, че във времето, в което се съобразявала с публичните показа за хубаво тяло, тя е пропущала не едно събитие, тъй като е трябвало да тренира. Толкова била вманиачена, че се качвала всеки ден на кантара.
               

A post shared by (@dedikated_lifestyle) on Jul 25, 2019 at 3:08am PDT

" Трябва да ви кажа, че по-малкото тегло не прави живота по-хубав ", признава тя. " Щастието и възприятието за задоволеност не идва от тежестта ".-->
               

A post shared by (@dedikated_lifestyle) on Jul 10, 2019 at 3:12am PDT

" Предпочитам да съм пухкава, само че да не съблюдавам диети и да имам свободата да предпочитам храната си вместо да слабея и да броя калориите в марулите ", написа още Кейт.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР