Когато говорим за любов, малко са късметлиите, които получават своето

...
Когато говорим за любов, малко са късметлиите, които получават своето
Коментари Харесай

Как изречението Искам да остана сама спаси връзката ми

Когато приказваме за обич, малко са късметлиите, които получават своето "и заживели щастливо до края на дните си " от първия път. А настрана има и такива, които намират сродната си душа, само че го осъзнават със забавяне. В трети случаи пък двама души си "дават отмора ", само че тя продължава надалеч по-дълго от предстоящото и след това в никакъв случай не свършва.

Но дано не забравяме, че някои сюжети имат прекрасен край. Дори първоначално и в средата да не са напълно розови. Раздялата не е безусловно нещо неприятно и не във всички случаи е дефинитивна.

 връзка обич iStock

Вижте признанията на седем анонимни дами в нашата изложба, които ще ви поднесат скромна порция храна за размисъл.

Към галерията >>>
.month-theme.image-container { background: url(https://m4.netinfo.bg/media/images/40974/40974849/1600-399-tema-na-meseca.jpg); } Тема на месеца в Edna.bg Кралица на шопинга Ноември -->  Съветите на звездите: 5 трика по какъв начин да изглеждаме стилни след заветното 40! Кралица на шопинга Съветите на звездите: 5 трика по какъв начин да изглеждаме стилни след заветното 40!  EDNA ОБ(Л)ИЧА: Дръзка и спортна като Кейт (купи през днешния ден ДЪНКИ ПОД 40 лева!) Кралица на шопинга EDNA ОБ(Л)ИЧА: Дръзка и спортна като Кейт (купи през днешния ден ДЪНКИ ПОД 40 лева!)  Кое е тайното оръжие за хубост на всяка зодия? Кралица на шопинга Кое е тайното оръжие за хубост на всяка зодия? Прочети още
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР