Когато говорим за корупция, не означава да обвиниш някого, а

...
Когато говорим за корупция, не означава да обвиниш някого, а
Коментари Харесай

Херо Мустафа за санкциите: С тези действия искаме да сме прозрачни с всички

" Когато приказваме за корупция, не значи да обвиниш някого, а да се опреш на върховенството на закона ". Това съобщи американският дипломат на среща с български публицисти след оповестяването на против шестима българи, измежду които Васил Божков и Делян Пеевски. На срещата участва и първият заместник-помощник секретар Пол Ахърн, който дава отговор за битка с финансирането на тероризма и финансовите закононарушения, съобщи.
Ахърн е в България от понеделник. От сряда дружно с посланичката са имали срещи с представители на държавното управление, политически партии, с някогашни държавни чиновници, измежду които Бойко Борисов. Херо Мустафа добави, че предстоят още срещи с хора от държавното управление.
 Кирил Петков: Явно Съединени американски щати са събрали задоволително обстоятелства, с цел да отсекат по този начин трайно за Пеевски и Божков Кирил Петков: Явно Съединени американски щати са събрали задоволително обстоятелства, с цел да отсекат по този начин трайно за Пеевски и Божков
Съединени американски щати преди да вземат извънредно решение вършат подробен разбор, очевидно са събрали задоволително обстоятелства, с цел да могат толкоз извънредно да отсекат за П...
" С тези дейности желаеме да сме транспарантни с всички. Това е извънредно значимо за нас и знаете, че при администрацията на президента Джо Байдън желаеме да сме доста открити към медиите, както и тук в България. Денят е доста значим, днешните дейности са доста значими ", сподели Херо Мустафа.
" Днешният акт е най-широкообхватното еднократно деяние, ориентирано против корупцията до момента по закона " Магнитски ", съобщи Ахърн. Той добави, че Съединени американски щати са подготвени да работят с България за финансова бистрота и са разговаряли с регулаторните органи да предупредят за рисковете от това да вършат бизнес с тези корумпирани лица и техните компании. Засега не излиза наяве какъв брой време е траяло следствието, като за него са били употребявани разнообразни източници.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР