Когато говорим за икономически и паричен съюз, ние го обвързваме

...
Когато говорим за икономически и паричен съюз, ние го обвързваме
Коментари Харесай

Цветанов: Бъдещето на икономическия и паричен съюз зависи от политическата стабилност

Когато приказваме за стопански и паричен съюз, ние го обвързваме с политическата непоклатимост в страната и желая да кажа, че съдружното съглашение на ръководещите е устойчиво. Това сподели зам.-председателят на партия ГЕРБ Цветан Цветанов при откриването на конференцията "Бъдещето на икономическия и паричен съюз ". Той посочи, че излиза от съвещание на Съвета на обединението, което продължава и сега.

"Няма никакво съображение за избор на съмнение в бранш "Здравеопазване ". Бъдещето на икономическия и паричен съюз също по този начин е обвързвано и с външните процеси, които въпреки и от време на време да се подценяват, имат директно отношение към финансовата непоклатимост на държавите-членки ", разяснява Цветанов по отношение на решението на Българска социалистическа партия да внесе нов избор на недоверия против кабинета на Бойко Борисов.

„ България от 10 години е в този съюз, в който има още 27 страни. Този факт ни задължава да работим дружно и да бъдем виновни “, изясни Цветанов.

Той означи, че след тежката финансова рецесия са се видели много проблеми в паричния съюз, само че в това време тя е помогнала на Европа да си вземе нужните поучения.

"В последните 10 години се направиха нови регулации и институции, с цел да не се позволяват нови рецесии в банковия и икономическия бранш “, уточни още той.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР