Когато говорихме с NFL, това е перфектен брак. Черният петък

...
Когато говорихме с NFL, това е перфектен брак. Черният петък
Коментари Харесай

Amazon и NFL се надяват да създадат традиция с първата игра Черен петък

„ Когато говорихме с NFL, това е съвършен брак. Черният петък е голямо събитие за нас всяка година. Ние в действителност слагаме всичко зад това, ” сподели вицепрезидентът на Prime Video Джей Марин.

Ханс Шрьодер, изпълнителен вицепрезидент на NFL Media, сподели, че лигата е проучвала опцията за прибавяне на игра на Black Петък за малко. Трипълхедърът за Деня на благодарността беше измежду най-гледаните мачове през постоянния сезон през последните две години.

Добавянето на мач Черен петък дава на НФЛ още един ден за завладяване. Комбинирайте го с излъчването му в Amazon и това беше мач, изработен в парадайса на футбола и търговията.

„ Това е опция за нас да продължим да вършим нововъведения с Amazon. Мисля, че част от това, което направиха тази година на Prime Vision, е вълнуващо с визията на това секване на данни и предсказуемостта на AI и отвеждането на почитателите по-дълбоко в X и O, “ сподели Шрьодер. „ Мисля, че преживяването при гледане ще се почувства малко по-различно и неповторимо за т...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР