Когато години наред държиш под похлупак теми като корупция и

...
Когато години наред държиш под похлупак теми като корупция и
Коментари Харесай

Кирил Добрев: В Чехия пишат, че Виктория Маринова е работила по разследване за ЧЕЗ

Когато години наред държиш под капак тематики като корупция и разпад на институции, всичко се трансформира във врящо гърне и за отдушник се употребява най-малкият мотив. Причина за всичко това е недоверието, което Борисов построи у своите европейски сътрудници, сподели в предаването "Тази събота " по БТВ депутатът от Българска социалистическа партия Кирил Добрев във връзка гневната реакция на министър-председателя поради реакции на медии и политици след убийството на журналистката Виктория Маринова.

Чешки уебсайт написа, че Виктория Маринова е работила и по следствие на тематиката с ЧЕЗ. Искрено се надявам, че казусът е само престъпен. Вярвам, че Министерство на вътрешните работи може да се оправи със случая, съобщи Добрев.

Той разяснява и разпореждането на премиера Джи Пи Груп да бъде извадена от всички европейски и държавни планове. Борисов излиза с едни и същи номера излиза през две години. Преди две години още веднъж беше споделил, че изважда Джи Пи Груп от публичните поръчки, а какво стана по-късно? Дошло е времето да се каже ясно, че законът за публичните поръчки генерира корупция и ръководещите не могат да се оправят с това, уточни социалистът.

По думите му единствената нишка, която свързва ръководещата коалиция, е пари и власт. Те нямат общи правила, визии и политики, сподели Кирил Добрев.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР