Когато го убиват, Илия Павлов пада в краката на дете,

...
Когато го убиват, Илия Павлов пада в краката на дете,
Коментари Харесай

Димитър Недков: Илия Павлов бе разстрелян в краката на дете

Когато го убиват, Илия Павлов пада в краката на дете, коеото е излизало по същото време от кооперацията. Това разкри писателят Димитър Недков, представител на "Мултигруп ", в изявление пред бТВ.

Макар че отхвърли да даде повече детайлности, с цел да не навлиза в персоналното пространство и на фамилията на въпросното дете, той сподели, че намира това за алегорично.

"Може би последното нещо, което е видял преди да издъхне, са били детските очи ", разяснява Недков.

Той е бил до починалия предприемач в деня на гибелта му. Не крие, че и през днешния ден си спомня всичко от оня ден.

Бащата на Илия Павлов: Не диря отмъщение за сина си

Недков разяснява опитите на основния прокурор Иван Гешев в битката с престъпността.

"Типаж като Гешев, с сходните тези акции, още въпреки да не мога да схвана сюжетната линия, по кое време се появяват, когато е достигната точката. Бизнесмените позволяват другата съдбовна неточност, че те могат да ръководят страната и тогава се появяава прокуратурата и от прокуратор, който наблючава се явява прокурорът ", разяснява писателят.

Той описа, че авторитетен гръцки предприемач споделил на Илия Павлов следното: И най мощната корпорация е безпомощна и пред най-слабата страна.

"Днес си богат, на следващия ден може и да не си. Какво да разбираме под мафия? Малко се споделя, с цел да се върви по шаблона. Бизнесът всяка заран се разсънва с една мисъл - ще се завърти ли колело, с цел да се слуат нещата. Почти няма политик, който да не се продава ", разяснява още Димитър Недков.

Той беше сбит каква ще е ориста на Васил Божков, който бе заловен в Обединените арабски емирства (ОАЕ), а у нас са му повдигнати няколко обвинявания от прокуратурата.

"Мисля, че не остана човек с изключение на Божков през размера на целия преход, който да знае много забавни неща, само че това са неща за профилираните органи ", сподели Недков.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР