Когато гледам назад във времето бил съм и камикадзе. Например,

...
Когато гледам назад във времето бил съм и камикадзе. Например,
Коментари Харесай

Цитат на деня: Бил съм и самурай, и камикадзе

Когато виждам обратно във времето бил съм и камикадзе. Например, когато имаше най-скандалното предопределение в българската държавност, аз бях единственият политик, който се опълчи. Бил съм и самурай, без да си приписват някакви заслуги.

Това разяснява пред БиТиВи предходният президент Росен Плевнелиев, отговаряйки на въпрос усеща ли се като самурай в политиката. Причината за въпроса е изявление на сегашния държавен глава Румен Радев във " Facebook " в отбрана на летците от базата в Граф Игнатиево, които отхвърлиха да летят поради тежкото положение на военната авиация. Тогава Радев написа: " Да желаят от тези доблестни мъже държание на камикадзе, могат да си разрешат единствено политици с безупречен морал на самураи ".

Плевнелиев вижда себе си като камикадзе, когато се е противопоставил на скандално предопределение в Конституционния съд, както и при назначението на " един медиен олигарх за началник на ДАНС ".

Като самурайска дефинира позицията си на опълчване по отношение на Крим. Това е позиция, която изисква храброст и героизъм, добави той.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР