Когато фокусирате цялата си енергия в опити да впечатлите един

...
Когато фокусирате цялата си енергия в опити да впечатлите един
Коментари Харесай

Ето Как Да Накарате Мъж Да Се Пристрасти Към Вас

Когато фокусирате цялата си сила в опити да впечатлите един мъж (виж какъв брой съм хубава, интелигентна, занимателна и сладка), това не основава същинска връзка сред вас.

Например, в случай че си купите чанта, която е реплика на някаква скъпа марка – какъв брой дълго мислите, че ще издържи? Изглежда обичайно и плащате по-малко, само че какъв брой време ще я носите преди да замязя на парцал?

Когато се фокусирате върху повърхностните неща ще привлечете един мъж за малко. Ако желаете да получите същинска обич и почитание – бъдете крепко стъпили на земята.

Фактът, че той наподобява безразличен, или най-малко не изключително, значи, че в действителност не е. Не търсете под вола теле – мъжете не биха разигравали жена, на която в действителност държат.

Опитите да го впечатлите със занимателни известия или секси фотоси, ще бъдат постоянно обречени на безспорен неуспех.

Приемете, че в случай че един мъж не ви е харесал още първоначално няма смисъл да се борите – единствено ще се отдалечите от него, пробвайки се да му се харесате.

Създайте си граници – какво приемате и какво в никакъв случай не бихте приели в една връзка. Когато сте наясно с тези неща, дръжте на мнението си и ще станете по-уверени.

По този метод ще бъдете по-естествени, тъй като ще се приемате и знаете, че можете да отбраните себе си, без значение какво прави един мъж.

ЕТО КАКВО МИСЛЯТ МОМИЧЕТАТА ЗА МОМЧЕТАТА С ТАТУСИ



източник:teenproblem.net
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР