Когато феновете на Черно море чуят името Мехди, винаги се

...
Когато феновете на Черно море чуят името Мехди, винаги се
Коментари Харесай

Ето кое ново попълнение на Черно море ще вдигне отборната класа

Когато почитателите на Черно море чуят името Мехди, постоянно се сещат за оня прословут мароканец Мехди Бурабия, който с майсторския си гол донесе триумфа с 1:0 над Лудогорец на 14 август 2015 година в Бургас и първата Суперкупа в историята на „ моряците.

Съвсем скоро, обаче последователите могат да приветстват също толкоз първокласен футболист с име Мехди, а за какво не и по-добър от него.

Става въпрос за алжирецът Мехди Фенуш, който през вчерашния ден стартира зимна подготовка с Черно море и на 17 февруари ще дебютира против Берое в мача на „ Тича “.

По време на първата подготовка на „ моряците “ пристигналият на стадиона техен младеж и сегашен управител Милен Христов-Менката обнадежди всички симпатизанти на клуба с това, което сподели за Фенуш.

„ Познавам добре играта му. Този футболист ще е находка за Черно море. Той техничен и изобретателен, дето се споделя може да навърже и по 4-5 противници едновременно. Очаквам Мехди да внесе нови свежи и разнородни хрумвания в средата на терена и да вдигне отборната класа “, съобщи за „ Петел “ Милен Христов.

Всяка минута очаквай сензационна вест в PETEL.BG!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] 24 часа в денонощието!

Публикувай непосредствено самичък без цензура във "Фейсбук " групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко забавно!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР