Когато Фарел Уилямс записал песента Happy, той и жена му

...
Когато Фарел Уилямс записал песента Happy, той и жена му
Коментари Харесай

Фарел Уилямс: Поемането на риск може да доведе до най-големия ви успех

Когато Фарел Уилямс записал песента " Happy ", той и жена му обикаляли с колата в продължение на един час, слушайки единствено нея. Сигурно не е бил единственият, който го е направил - тракът стана най-продаван за 2014 година и прекара 10 седмици на челното място в класацията Billboard Hot 100.

Независимо дали харесвате или ненавиждате песента, няма подозрение, че тя е измежду най-успешните на десетилетието. Но съгласно самия Уилямс тя е нямало да съществува, в случай че той не е бил подготвен да поема опасности.

" Написах девет песни преди " Happy ". Беше цялостен албум с " не, не е това ", споделя изпълнителят и продуцент в изявление, представено от Inc.com.

" Креативността изисква висока степен на себепознание. Комфортът може да бъде нещо лъжливо. Чувствате се толкоз удобно, че забравяте да се предизвиквате. А с цел да се превърнете в своята най-хубава версия, от време на време би трябвало да ви е некомфортно или даже да сте уязвими ", споделя още той.

Ако ви е мъчно да постигнете това, Уилямс поучава да позволите хора, на които вярвате, да взимат част от решенията ви. " Това са рисковете, които би трябвало да се поемат. Те обаче носят и най-големите награди ", добавя изпълнителят.

Песента " Happy " има над 300 млн. гледания в YouTube, 600 млн. стриймвания в Spotify, получи номинация за " Оскар " и стана един от 80-те най-хитови сингли в историята.



Редактор: Деница Райкова
Източник: expert.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР