Когато фактите говорят, дори и опозицията трябва да замълчи. Това

...
Когато фактите говорят, дори и опозицията трябва да замълчи. Това
Коментари Харесай

Цветан Цветанов: Когато фактите говорят, дори и опозицията трябва да замълчи

Когато обстоятелствата приказват, даже и опозицията би трябвало да замълчи. Това съобщи по време на вътрешна комисия през днешния ден ръководителят на парламентарната група на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов, оповестява Novini.bg.

Думите му са във връзка нападките по отношение на решението на държавното управление за световния пакт за миграция на Организация на обединените нации, който взриви Народното събрание.

„ Днешният спор беше извънредно потребен. С всеки минал месец ние се отдалечаваме от ден на ден и повече от европейските полезности. Системни партии трансформират позициите си единствено за няколко месеца “, изясни Цветанов.

По думите му изложената позиция на водача на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова и на евродепутата Петър Корумбашев не е вярна. А самият евродепутат може би ще откри метод да се извини посредством медиите.

„ Вие даже към този момент се отказвате от гласувания, които сте създали, и това е проблем “, уточни Цветанов, като сподели документи, които потвърждават това.

Левицата за него е към момента една систематична партията. А самата Българска социалистическа партия няма нищо общо с политиката, която се води от европейските социалисти и техния водач.

„ Те постоянно са отстоявали кардиналната си позиция за политики, които са свързани с европейските полезности. Само за рамките на няколо дни чухме редица лъжи. Това сподели двойно лице на една партия “, уточни политикът във връзка изявлението на Нинова от петък.

От друга страна Цветанов благоради на Движение за права и свободи за коректността.

„ В момента във всичко, което приказваме и вършим като политика би трябвало да бъдем преди всичко поредни. В реалност заиграването със страховете на хората ще ни трансформира в партии, които няма да може по никакъв метод да пазиме ползите си в интернационалните конгреси, в които участваме “, изясни той, като съобщи позиция, че при сходни тематики би трябвало да има осведомителна акции.

Според Цветан Цветанов фактически през днешния ден няма да имаме този позор, който може би сме очаквали да имаме като единствената страна членка, която няма да поддържа този пакт. А съгласно него политиката излезе отвън рамките.

„ В момента дебатът, който се води и в Полша, и в Чехия, също е с огромна прогноза, че няма да поддържат пакта “, съобщи още Цветанов.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР