Когато европейците избират нов Европейски парламент, Манфред Вебер, председател на

...
Когато европейците избират нов Европейски парламент, Манфред Вебер, председател на
Коментари Харесай

Сигурност на границите, борба с тероризма и увеличаване на заетостта - приоритети пред Манфред Вебер

Когато европейците избират нов Европейски парламент, Манфред Вебер, ръководител на парламентарната група на Европейската национална партия и водещ претендент на ЕНП за ръководител на Европейската комисия, споделя пред „ Катимерини “, че по-строгата сигурност на границите, битката с тероризма, рационализирането на Европейския съюз и увеличението на заетостта са измежду най-важните му цели, в случай че бъдат определени. Той също по този начин показва поддръжката си за водача на главната опозиционна партия в Гърция " Нова народна власт ", заявявайки, че Кириакос Мицотакис е " огромен член " на ЕНП, написа БГНЕС.
Като съществени свои цели при триумф през първите 100 дни като ръководител на Еврокомисията, Вебер обрисува следните си задания: “Приоритетите ми са да се построи Европа, която да пази границите си от противозаконна миграция и контрабандисти с 10 000 нови гранични чиновници до 2022 година; Европа, която се бори с тероризма и проведената престъпност с европейско ФБР, което ще има екипи, които ще комбинират информация, с цел да откриват терористи, преди да атакуват; Европа, която стопира договарянията за присъединение с Турция; който основава нов механизъм за господство на закона, който да подсигурява, че Европейският съюз резервира независимостта на правосъдната власт, свободата на печата и битката с корупцията.
Ще стартира европейски проект за сливане на нашите сили в битката против рака. Аз съм зает с създаването на интелигентни домове за възрастни хора, където те могат да продължат да живеят без значение и покрай фамилиите си; основаване на 5 милиона нови работни места за нашите млади хора; да се съкратят над 1000 остарели регламенти и да се понижи броят на чиновниците в Европейски Съюз, да се понижи бюрокрацията, да се усили успеваемостта и да се обезпечи достъп на жителите до Европа.
Искам да основа Европа, която да подсигурява, че интернет колосите заплащат своите отговорности, когато нови ипотеки, които се съфинансират от Европейската капиталова банка, оказват помощ на младежите, които към този момент не желаят да останат в стаите си от детството и желаят собствен личен дом; Европа, която продължава амбициозната битка против изменението на климата, като поддържа споразуменията от Париж и Катовице. Където влагаме взаимно в самолети с ниски излъчвания и където пожелаваме световна възбрана на пластмаса за еднократна приложимост. Всичко това не може да бъде реализирано за 100 дни, несъмнено, само че през идващите пет години. “
Според Вебер тези избори са исторически, тъй като те ще дефинират степента, в която Европейският съюз ще бъде в положение да усъвършенства живота на европейците посредством обезпечаване на сигурност и благоденствие на техните стопански системи.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР