Когато Европейският съвет се срещне, за да вземе решение за

...
Когато Европейският съвет се срещне, за да вземе решение за
Коментари Харесай

Решението на Европейския съюз за Албания и Македония ще реши и неговата съдба

Когато Европейският съвет се срещне, с цел да вземе решение за започване на присъединителни договаряния с Македония и Албания, той също по този начин ще взема решение и ориста на Европейския съюз, написа албанският специалист за външна политика Акри Чипа в коментар, оповестен от "Юрактив ".

Решението ще има обилни последствия и ще даде картина на тактиката, тактиката и даже за съвестта на съюза.

Според последни информации се чака решението за начало на присъединителни договаряния с двете балкански страни да бъде отсрочено за идната година. Проблем е това, че отлагането се трансформира в повтарящо се събитие.

Още едно отсрочване ще удостовери пред балканските нации нерешителността на Европейски Съюз, както и неспособността и неналичието на предпочитание да отвори вратите си за една от последните елементи на Европа, която още не е интегрирана в общия европейски план.

Албания, Черна гора, Косово и Македония съгласуваха своята външна политика и организираха сложни и сложни вътрешни промени, с цел да изпълнят упованията на Европейски Съюз. Това е всекидневно за страните, които се стремят към участие в съюза. Но в случай че Европейски Съюз затвори вратата за Македония и за Албания, мнозина ще се запитат има ли опрощение за тежките решения и до момента извършените промени.

Ако съюзът още един път отсрочи договарянията, това ясно ще подчертае, че съществува непреодолима отдалеченост сред Европейски Съюз и Западните Балкани. Решението ще съставлява риск за залога, който Европейски Съюз има във връзка с балканските страни.

Последиците от нерешителността на членките на Европейски Съюз може да се изтълкуват и като неверни стратегически сметки, защото тези, които вземат решение в Брюксел, подценяват въздействието на задграничните артисти в района.

Отлагането ще изпрати обръщение и за дълготрайната тактика на Европейски Съюз, съгласно която районът сега не е очакван в плановете на Европейски Съюз, т.е. че тези страни би трябвало да стартират да преглеждат други варианти. Накрая, решението за Албания и Македония приказва доста за способността на Европейски Съюз да удържи на думата си пред балканските страни, които се посветиха с разум и сърце на европейския план.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР