Когато Ердоган се обръща към европейските лидери с различни призиви,

...
Когато Ердоган се обръща към европейските лидери с различни призиви,
Коментари Харесай

Бившият военен министър Бойко Ноев: Срещите на Борисов с Ердоган са опасни за България. Да благодарим на Гърция, че спира мигрантите

Когато Ердоган се обръща към европейските водачи с разнообразни апели, той надали стои на мощни морални позиции. Именно той е причинителят на това, което става в Сирия. Това съобщи пред Bulgaria ON AIR някогашният министър на защитата Бойко Ноев във връзка мигрантската рецесия.

По негови думи през годините Ердоган е задълбочил курса на тази политика с потреблението на бежанците като инструмент на войната.

Според Ноев срещите на четири очи сред българския министър председател Бойко Борисов и турския президент са доста рискови, защото в действителност не излиза наяве какво договарят двамата. Бившият силов министър изрази вяра, че министър председателят отстоява трайни решения.

Той съобщи, че доста от тези, които пробват да пробият оградата на гръцко-турската граница, са главорези на " Ислямска страна " и разнообразни терористични групи, които действат в Идлиб.

Трябва да бъдем признателни на гърците, че стопират тези хора, безапелационен бе Ноев.

Той уточни, че поддържа свикването на Консултативен съвет за национална сигурност поради бежанската рецесия и настоя обществото ни да знае какво вършат партиите в отбрана на жителите.

По негови думи макар че казусът не опира директно на нашата граница, бил забавен въпрос дали Турция би отишла на офанзива на българската граница.

" Турция знае, че в случай че това се случи, сухопътната ѝ граница към Европа ще бъде затворена. Именно това стопира Ердоган в крайни решения във връзка с България ", уверен е Ноев.

По негови думи Турция не желае да жертва своята единствена другарска граница. Именно това бил нашият геополитически запас. /news.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР