Когато Epic, обяви, че прави свой магазин за видеоигри и

...
Когато Epic, обяви, че прави свой магазин за видеоигри и
Коментари Харесай

Ubisoft обяснява защо The Division 2 пропуска Steam заради на Epic Store


Когато Epic, разгласи, че прави собствен магазин за видеоигри и заплаща на разработчиците повече, всички обърнаха взор към компанията. Това се трансформира в гореща тематика и всички Steam почитатели търсят отговор от студията за какво не желаят да пуснат заглавията си на платформата на Valve. Ubisoft също има да каже нещо по въпроса с нейната игра Tom Clancy’s The Division 2 . Изглежда компанията е безкрайно щастлива с нейното решение. От друга страна обаче повода за нейното деяние надали е това, което очаквате.

Ubisoft разкри концепцията си на финансова конференция за наближаващата края фискална година на компанията. Директорът ѝ Айвс Гилмот показа, че повода The Division 2 да пренебрегне Steam, с цел да бъде Epic Store ексклузив, е положението на техния личен магазин Uplay:

„С тази договорка ние имахме опцията да разпространяваме нашия личен азбучник. Едновременно с това ние поддържаме сътрудник, който прави оценка нашето наличие и ни предлага материално по-добри условия… Ние имаме вяра, че договорката е ефикасна в дълготраен план„.

Според докладите на Ubisoft предварителните поръчки на The Division са надвишили тези на оригинала. Особено на Uplay – там разликата е цели шест пъти.

Tom Clancy’s the Division 2 излиза на 15-ти март на лични компютри, PlayStation 4 и Xbox One конзоли. Междувременно компанията бе разкрила и датата за отворена бета на играта. Предварително поръчалите пък получават бонус от едно гратис заглавие.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР