Когато Елвис и Присила се срещат за първи път тя

...
Когато Елвис и Присила се срещат за първи път тя
Коментари Харесай

Тя е млада, мога да я обуча както искам - болезнената любовна история на Елвис и Присила Пресли

Когато Елвис и Присила се срещат за първи път тя е единствено на 14, а той е на 24 години. Родителите на девойката се тревожат за щерка си и нейната връзка, само че Присила била млада, влюбена бунтарка и никой и нищо не можел да я откъсне от Краля на Рока. За самия Елвис възрастовата разлика не била никакъв проблем, а в противен случай - тя била страховит късмет да моделира Присила в идеалната брачна половинка. Бракът им щял да бъде съвършен, само че се случило нещо, което връзката им не съумяла да понесе...

Елвис и Присила се срещат за първи път в Германия през 1959г. Певецът бил изпратен там от американската войска, където служел, а Присила пристигнала със фамилията си в страната, тъй като татко ѝ бил трансфериран там от Военновъздушни сили. Присила получила покана за празненство в дома на Елвис и се съгласила да отиде с удоволствие. Тя незабавно привлякла вниманието на артиста, а той извършил няколко песни особено за нея, въпреки тя да си признала, че е единствено 9-ти клас.

"Забелязах, че Елвис се пробва да притегли вниманието ми. Колкото по-малко интересе показвах, толкоз повече ме преследваше, стартира да пее за мен. Не можех да допускам, че Елвис Пресли се пробва да ме впечатли ", спомня си Присила.

Присила не вярвала, че Елвис в миналото ще я потърси още веднъж след онази вечер и била сигурна, че това е първата им и последна среща. Но той ѝ се обадил. След няколко дни родителите на Присила настояли да се срещнат с тръпката на 14-годишната им щерка. Присила си спомня, че Елвис се появил на вратата с военната си униформа и татко ѝ бил доста впечатлен. Мъжете разговаряли дълго и в последна сметка родителите на Присила били толкоз очаровани от артиста, че им дали позволение да се срещат.

Присила била доста красиво момиче и се радвала на вниманието на всички момчета в учебно заведение. Но нежната ѝ възраст не разрешавала на нея и Елвис да бъдат виждани дружно измежду обществото. Първоначално връзката им била загадка.

Елвис обожавал обстоятелството, че Присила е дребна и неопитна, а огромната възрастова разлика не го тревожела. Той виждал всичко това като опция да образова Присила да бъде идеалната брачна половинка. "Тя е задоволително млада, че да мога да я моделирам съгласно персоналните ми желания ", споделил Елвис на собствен другар.

Присила си спомня, че Елвис ѝ споделил един път по какъв начин си показва идеалната жена и брачна половинка. "Една вечер той ми показа, че прилягам съвършено в идеала му за жена. Каза ми, че харесва по-затворени брюнетки със сини очи. Искаше да ме моделира съгласно личните си препдочитания. За него беше най-важно една жена да бъде вярна. "

През 1960г. Елвис напуснал Германия, само че Присила и фамилията ѝ останали. Двамата се виждали понякога, а в последна сметка той я помолил да се реалокира в Америка и двамата се оженили. Присила си спомня с тъга за тези времена и ги назовава летаргични. Тя е чакала по през целия ден за редките позвънявания на Елвис и е брояла дните до идната им среща. Постоянно е чувала клюки за любовните му афери със инцидентни дами или известни персони.

Елвис ѝ предложил брак пред 1966г. и двамата се венчали в Лас Вегас на 1-ви май 1967г. Певецът побързал да се ожени за нея, тъй като усещал назряващия скандал, в случай че това не се случи. Той траял да се пробва да трансформира Присила, с цел да я направи съгласно усета си.

 елвис присила пресли Getty/Gulliver

Присила се наричала "живата кукла на Елвис ". Накарал я да постави фасети на всичките си зъби, оправил стойката ѝ, предиздвикал я да боядиса косата си черна и да я носи по избран метод, с цел да отива на неговата лична прическа.

На 1-ви февруари 1968г. Присила родила щерка им Лиса Мари. След като Присила станала майка, Елвис изгубил всевъзможен интерес към нея. Точно като преди брака им - Елвис траял да ѝ изневерява редовно , а Присила непрекъснато намирала любовни писма, адресирани до брачна половинка ѝ. След време Присила осъзнала, че не може да живее повече по този начин - да стои у дома и да чака брачният партньор ѝ да се прибере.

 елвис присила пресли Getty/Gulliver

"Моят живот бе неговият живот. Той трябваше да бъде благополучен. Моите проблеми бяха на второ място. А аз желаех да раста, да се развъртвам, да върша нещо с живота си. ", ракзрива Присила в изявление. Тя се уморила да живее единствено поради него и публичните упования. Признава, че в никакъв случай не се е появявала пред брачна половинка си без грим и прическа и в никакъв случай не се е преобличала пред него: "Той искаше да вижда единствено крайния резултат ".

През 1972г. Присила споделила на Елвис, че го напуща. Скоро по-късно се развели и си поделили грижите за щерка им. Докато необвързаната Присила като че ли разцъфтяла и си върнала контрола над живота, Елвис почнал да затъва. Пристрастил се към предписаните му медикаменти и имал финансови проблеми. Имал няколко връзки след разпада на брака си, само че те не потръгнали.

На 16-ти август 1977г. 42-годишният Елвис бил открит мъртъв. Присила останала съкрушена от новината и не можела да повярва. Тя се надявала, че Елвис ще опита да се лекува от зависимостите си. "Беше шокиращо. Мъката ми беше колкото тази на почитателите му по света, само че умножена по милион " , споделя Присила.

Въпреки развода и несполучливия брак, Присила остава близка с Елвис и двамата са били положителни другари до самия край. Тя си спомня по какъв начин той ѝ се обаждал, с цел да споделя паниките си или просто, с цел да види по какъв начин е. След развода Присила започва кариера на актриса и бизнес дама. Никога не се омъжва наново, само че има дълга връзка и ражда още едно дете.

Тя още счита Елвис за "любовта на живота ѝ " и споделя, че макар компликациите, които са имали, ще го обича вечно.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР