Когато едно предаване е решило да се превърне в политическа

...
Когато едно предаване е решило да се превърне в политическа
Коментари Харесай

ДПС атакува БСП заради субсидиите, социалистите с ответен удар

Когато едно предаване е решило да се трансформира в политическа партия, реши да се заиграва с популизма и да нанесе този тежък удар върху българската народна власт и българския политически развой, ние не се опасяваме от това какво ще ни се случи. ние не се опасяваме и по време на референдума да споделяме, че това е нелепост. Вие се страхувахте ".
Това послание към Корнелия Нинова направи зам.-председателят на ПГ на Движение за права и свободи Йордан Цонев по време на дебатите по предлагането на Българска социалистическа партия партийната дотация да бъде 8 лева за получен, изясни още Цонев.
Той акцентира, че Движение за права и свободи в никакъв случай не са били последователи на друго финансиране с изключение на от бюджета.
" Когато обаче започнаха процесите, стимулирани от други процеси и събития, нашата партия се оказа в епицентъра на охулванията за това, че всички получават партийни дотации.
" Нашият електорат не поддържа референдума. Ако и вашият не беше го подкрепил, референдумът нямаше да мине . Защо поискахме да се позволи финансирането от стопански субекти. Защото или има държавно финансиране, или има друго.Ние бяхме създателите, когато направихме възбраната за каквото и да е друго финансиране ", добави още Цонев.
Осем лв. за получен ние не желаеме. За нас това не е решение. Това е решение за тези, които имат 1, 5 млн. и 950 хиляди гласа. За Движение за права и свободи това не е прелестно решение.
Предложете 10 или 11 лева, което е положително решение за дребните партии и ще видите Движение за права и свободи по какъв начин ще гласоподава " за ". Не одобряваме никакъв наставнически звук. Това, за което плачете, ние го направихме - ние от Движение за права и свободи ", сподели още Цонев.
От левицата реагираха остро и попитаха правата на кои тъкмо жители съставляват от Движение за права и свободи., на което Йордан Цонев отговори " На тези български мюсюлмани, на които вашата партия ги лиши ".
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР