Когато едно правителство бъде намразено, преди имената на министрите му

...
Когато едно правителство бъде намразено, преди имената на министрите му
Коментари Харесай

Светльо Витков: Когато едно правителство бъде намразено, преди имената на министрите бъдат запомнени

Когато едно държавно управление бъде намразено, преди имената на министрите му да бъдат запомнени или за какво сегашният кабинет може да не успее да издържи дълго...

Коментар под това заглавие написа във Facebook водачът на партия " Глас национален " Светльо Витков.

Ето цялостния текст на коментара на Светльо Витков:

Когато едно държавно управление бъде намразено, преди имената на министрите му да бъдат запомнени

или

Защо сегашният кабинет може да не успее да издържи дълго...

1. В ръководещата коалиция ПППП, Има Такъв Народ, Българска социалистическа партия и Демократична България, първи ще се отдръпне обединението Демократична България ( " Да, БГ ", ДСБ и " Зеленото придвижване " ). Коалицията на Демократична България е унищожителна и " битката " им да смъкват основния прокурор, в действителност е опит да опровергаят съюза си с Българска социалистическа партия и демонстрирано предпочитание да изпълнят стихотворец ангажимент към главния си спонсор и наставник.
Без Демократична България... ръководещата коалиция пада под 121 депутата.
Показателно за нежеланието на Демократична България да се асоциира с държавното управление е, че нито Христо Иванов, нито Атанасов застанаха на министерски постове.

2. Поскъпването на живота на българите, без съответни дейности от страна на държавното управление, ще докара до неодобрение, което в края на зимата или началото на пролетта ще прерасне в митинги.

3. Тегленето на десетки милиарди левове държавен дълг и неналичието на чувството на тези пари в джоба на българските данъкоплатци и гласоподаватели ще укрепи чувството за некомпетентност и индиферентност от страна на държавното управление към решение проблемите на българите.

4. Кредитът на доверие към държавното управление се изпарява с дни и все по-малка мощ ще имат P.R. акциите и изявления в интерес на кабинета.

5. Действията на премиера Петков показват по-голям интерес към междусъседските връзки на България, в сравнение с към вътрешните проблеми на страната, което е знак за поети задължения към трети страни и за неверно приоритизиране на политиката му.

6. В неналичието на политически опит, раздор сред политическите обещания и дейности, неяснота на средствата и шуробаджанащината... единствената смяна от досегашния модел е - " неналичието на политически опит ". Другото го познаваме добре.????

Извод:Необходими са бързи решения и съответни дейности от страна на кабинета, които да стабилизират внезапното повишаване цената на живот на българите. Търпението към държавното управление ще се изчерпа сега, в който българските жители усетят и повярват, че джобът им изтънява, само че кабинетът не подхваща съответни дейности за попречване на обедняването, а продължава с P.R. акции и политическо говорене.



Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР