Когато една връзка си струва, идва моментът, в който партньорите

...
Когато една връзка си струва, идва моментът, в който партньорите
Коментари Харесай

Мъжете разкриват: Как разбрах, че тя е жената

Когато една връзка си коства, идва моментът, в който сътрудниците схващат, че това е индивидът, с който желаят да прекарат остатъка от живота си. Няколко мъже ни описаха кой е бил този миг за тях, какво са усетили и по какъв начин са разбрали, че са намерили дамата на живота си. Запознайте се и вие с техните истории.

Когато споделих на татко ми, че се срещам с някого, той се пошегува: „ Как се споделя? Какво работи? Какъв размер е сутиенът и? “
Разказах и, с цел да я приготвя за възприятието за комизъм на татко ми и на нея и се стори супер занимателно. Първият път, когато се срещнаха, тя се показа по този начин: „ Здрасти, Аз съм Стефани. Студентка съм и съм размер B.”
Баща ми потъна в земята от позор, майка ми умря от смях, а аз знаех,че съм влюбен.

***
Бяхме на екскурзия в Азия. В оня миг бяхме отседнали в един подозрителен хотел в Банкок, където приятелката ми получи хранително натравяне – повръщане и разстройство, които продължиха 24 часа.
Аз се трансфорах в здравна сестра. Пълних и шишето с вода, носих и чорба, върших и компания и най-важното – изпразвах кошчето, в което повръща.
След следващата обиколки с кошчето до банята и назад, аз се върнах в стаята и видях, че беше заспала. Погледнах я и си помислих: „ Това даже не ме тормози. Бих направил всичко за нея. Това е дамата, за която ще се оженя. “

***
Когато бях по-млад си купих комплект мечове. Сега към момента ги имам по някаква причина, само че когато жена ми, която тогава ми беше към момента другарка, се съгласи да ми пристигна на посетители, взех решение да ги скрия в килера, тъй като за какво огромен мъж би имал мечове?!
Един ден тя се ровеше и търсеше нещо във въпросния килер, когато чух „ Какво по...? Имаш мечове? Защо ги криеш?! “ Подготвих се за безмилостни насмешки, само че вместо това тя взе единия, подаде ми другия и ме провокира на двубой. Това беше моментът, в който знаех, че желая да се оженя за нея.

***
Първата ни среща продължи 12 часа, тъй като просто не можехме да спрем да приказваме. Втората ни среща трябваше да е единствено вечеря, само че продължи 2 дни. Тя се прибра у дома по-късно, а аз не можех да си показва живота ми без нея. Толкова се развълнувах, когато тя ми призна, че се усеща по същия метод.

***
Ядосах се и и се разкрещях поради някаква нелепост, тъй като преди да я срещна, бях в токсична връзка и си мислих, че по този начин вършат двойките – крещят си и се карат. Очаквах и тя да ми се развика, само че тя просто стоеше и ме гледаше и най-после ме попита дали бях завършил. Казах и „ Да “ и тя ми отвърна, че когато хората се обичат не се отнасят по този начин един с различен. Може да не се съгласяваме непрекъснато, само че няма причина да сме груби. „ Ако ще бъдем дружно, апелирам те, не се хвани по този начин с мен повече. “ Това се случи преди 26 години, а ние сме женени от 25.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР