Когато една връзка приключи, започваме да анализираме какво се е

...
Когато една връзка приключи, започваме да анализираме какво се е
Коментари Харесай

5 признака, че излизате с емоционален психопат

Когато една връзка завърши, започваме да проучваме какво се е случило и търсим същинската причина за раздялата. Ако сме наблюдателни, можем още първоначално да забележим признаци, че с индивида до нас нещо не е наред. Ето 5 вида държание, които разкриват прочувствения умопобъркан:
1. Обвинява вас за всеки проблем във връзката
 4 аргументи, заради които би трябвало да стоите надалеч от някогашния си 4 аргументи, заради които би трябвало да стоите надалеч от някогашния си
Краят на връзката може да бъде същинско предизвикателство. Никой не обича да раздялата, тъй като тя постоянно се свързва с отрицателни страсти,...
" Заради теб си изгорих тениската " ще чувате постоянно. Не си мислете, че този вид хора са глупави и нищо не схващат. Точно противоположното, те знаят казуса си, само че просто не могат да си признават грешките. Правят всичко допустимо да ви накарат да мислите, че каквото и неприятно да се случи, вие сте единственият провинен.
2.  Лъжат ви, за са почувствате зле
" Трябва да отслабнеш ", " Тази прическа въобще не ти отива " … Имате ли възприятието, че сътрудникът ви непрестанно се пробва да ви накара да се чувствате зле? И стига до неистини за това. Лъже както за дребни, по този начин и за световни неща. От тази позиция, за него няма никакво значение вие по какъв начин се чувствате.
3. Обвинява ви, че поради вас не може да реализира нищо в живота
" Заради теб в работата не ми върви ", " Не ме окуражаваш задоволително ".
Този човек има душевни проблеми. Той има вяра, че всички към него са отговорни за неуспехите му. Вашите усеща не са от голяма важност. Ще повтаря още веднъж и още веднъж реплики от рода на " Заради теб не съумях ". 
 8 аргументи един мъж да ви зареже 8 аргументи един мъж да ви зареже
Често хората се разделят, макар че към момента се обичат. В случая влизат в деяние други фактори и любовта остава на назад във времето. Дори л...
4. Унижава ви
" Къде ми постави чорапите? ", " Пак ли ще има лазаня за вечеря? ".
За сходен човек, вие сте тъкмо като отдалеченото. Открил е идеалният човек, който изпитва топли усеща към него, само че може елементарно да управлява и да накара да му удовлетворява потребностите. В такова държание няма взаимни усеща.
5. Забранява ви да поддържате връзка с други хора
" Престани да приказваш с приятелките си! ", " Пак ли ще се виждаш със сестра ти! ". Този вид хора желаят цялото внимание за себе си и ще създадат всичко допустимо да лимитират контактите ви с други хора. Той ви желае единствено за себе си. Така последователно вие не осъзнавате, че се изолирате и ви е мъчно да поискате помощ, когато ви се постанова.  
Добре е да стоите надалеч от хора с сходно държание, тъй като не знаете до каква степен могат да стигнат.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР