Когато една жена срещне нов мъж в живота си, всичко

...
Когато една жена срещне нов мъж в живота си, всичко
Коментари Харесай

4 черти на мъжа, който е готов да разбие женското сърце

Когато една жена срещне нов мъж в живота си, всичко ѝ се вижда като че ли през розови очила. В началото на връзката тя „ лети “ на крилата на любовта и не я интересува хорското мнение. По-късно обаче бързо може да „ слезе “ на земята, в случай че половинката ѝ покаже същинската си същина. Просто заслепена от възприятията, тя не може да усети, че индивидът, с който излиза, не е за нея. Нека си го кажем ясно – няма идеални мъже! Ако живеете в заблудата, че ще срещнете красавец на бял кон, то се опомнете. Винаги ще има нещо у него, което ще ви нервира, да не приказваме, че може да излизате от години и той да ви изневери без да му мигне окото. Според психолози, има избрани черти на характера, по които още първоначално да познаете, че той не е по обвързването и ще ви разбие сърцето. Ето четири от тях:

1. Бързо доближаване
Ако едвам сте се срещнали и към този момент излизате дружно, е малко подозрително, в случай че той се сближи прекомерно бързо с вас. Да ви разпитва с детайлности за вашите близки, за завършили остарели връзки или вашите ползи, не е обикновено. Когато единствено задава въпроси, само че не разкрива нищо за себе си, то сигурно нещо не е наред. В множеството случаи това не значи, че се интересува от вас, а по-скоро желае да ви употребява и се прави на доста завързан, а в действителност не е.

2. Говори едно, прави друго
Ако дейностите му не подхождат на неговите думи, то това е явен знак, че не можете да му се доверите изцяло. Ако забележите, че постоянно има разлика сред казаното и свършеното, бягайте по-надалеч, тъй като този човек надали може да държи на думата си. Със сигурност скоро ще ви разочарова.

3. Непредвидим е
След първите срещи получавате известия и си пишете постоянно, а по-късно внезапно изчезва. Никоя жена не обича такива номера. Появявайки се дни по-късно с някое небрежно скалъпено пояснение, вие по-добре си направете извода, че не може да се разчита на него. След известно време, в случай че започнете сериозна връзка, неговото неявяване ще ви основава паники и ще ви наранява непрестанно.

4. Тялото ви реагира
Всеки познава добре своето тяло. На моменти неговите реакции са „ тревога “ за това, което следва да се случи. Ако чувствате стягане в гърдите в негово наличие или непрекъснато главоболие до момента в който разговаряте, помислете на какво се дължат. Може просто връзката с него да ви напряга. В случай, че е по този начин, помислете какво бъдеще имате дружно. Най-добре е да се разделите.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР