Когато една жена промени рязко цвета на косата си, тя

Когато една жена промени рязко цвета на косата си, тя ...

5 цвята на косата, които ще са актуални есента.Когато една жена промени рязко цвета на косата си, тя от части променя и живота си. Различните нюанси спомагат за освежаване на външния вид, засилват определени черти на лицето и дори визуално намаляват възрастта, без да се налага да правите различни интервенции. Ето 5 наистина уникални цвята, които вече са превзели модната индустрия и обещават да са все по-актуални и през идващата есен.

1. Лют джинджър
Един от най-богатите червени нюанси отново се връща под светлината на прожекторите. "Лютият джинджър" се отнася както за горещо-медните оттенъци, така и за огнено червеното.

2. Млечен чай
Този фин цвят на косата, който получи името "Млечен чай", е много нежен бежов оттенък, който не може да бъде определен съвсем точно. Тази тенденция идва от Азия и като цяло идеята не е за драстична промяна, а за преливане на естествения цвят.

3. Ягодово русо
Този цвят се задържа доста дълго на модната сцена и явно няма намерение да слиза от трона. Русото с леки оттенъци на червено и розово би отивало на почти на всички блондинки, защото топлите цветове винаги освежават цялостния си вид и "свалят" няколко години.

4. Жив корал
Както знаете, "живият корал" бе определен за цвят на 2019 година от Института за цветове "Пантон". Този атрактивен нюанс се превърна и в един от най-популярните оттенъци за коса през изминалите месеци, а меките оранжево-розови нотки, преливащи в златно, го правят идеален за пъстрата есен.

5. Кайсиево русо
Сякаш целунат от слънцето, този цвят добавя лекота и свежест, дори и в по-хладните есенни дни.

Източник:

Източник: marica.bg