Когато един турист кацне на летище Варна, той не може

...
Когато един турист кацне на летище Варна, той не може
Коментари Харесай

На дискусията на Стандарт: Рейсове от летище Варна към Чудесата

Когато един екскурзиант кацне на летище Варна, той не може да откри транспортна скица по какъв начин да обиколи освен чудесата на морската столица, само че и културно-историческите обекти в региона.Това сподели на полемиката " Чудесата на България " на в. " Стандарт " във Варна регионалният шеф Стоян Пасев.

Темата за туризма и развиването на културно-историческото завещание е номер 1 за региона, сподели Пасев и заяви, че сега сходни турове от летището се вършат единствено в случай че някой туроператор самичък ги е провел за туристите, които води. Пасев прикани общините от региона да създадат тази обща транспортна скица, която да разреши проведени екскурзии с автобуси още от летище Варна.

За задачата общините могат да аплайват и да закупят електрически автомобили. Само по този начин туристите няма да седят по хотелите на ол инклузивите, а ще вършат културно-исторически обиколки, сподели Пасев и похвали напъните на варненския кмет Иван Портних за развиване на културно-историческото завещание.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР