Когато един човек е честен и коректен, прекъсва свинските черва

...
Когато един човек е честен и коректен, прекъсва свинските черва
Коментари Харесай

Десислава Иванчева: Всички заповеди на кмета на "Младост" трябва да отпаднат

Когато един човек е почтен и правилен, прекъсва свинските вътрешности и не е систематичен състезател, всеки желае да го изхвърли от играта. Пречиш - би трябвало да бъдеш изхвърлен ". Това съобщи пред публицисти някогашният кмет на " Младост " Десислава Иванчева, която бе доведена под ескорт и с белезници в Софийския областен съд, с цел да свидетелства по дело за злополука, станала при започване на предходната година.

След като получи 20 година затвор на първа инстанция за получен рушвет, Иванчева сподели, че и на втора инстанция чака неоправдателна присъда. Прокуратурата е протестирала присъдата и желае тя да бъде наказана и по обвиняванията за пожелан рушвет. " На втора инстанция е Ушев и 14 съдии, които още от досъдебното произвеждане направиха подигравка с нас ", разяснява Иванчева. Тя е уверена, че няма по какъв начин да бъде потвърдено обвиняването, че е поискала рушвет и назова прокуратурата " нагла ".

По мотив решението на Административния съд София-град, за което се разбра през вчерашния ден, съгласно което единственият легален кмет на " Младост " е Петър Кърджилов, Иванчева сподели, че е удовлетворена от успеха. " Защо не се избра кметът, който е легален? Защо Столичният общински съвет наложи този кмет (Руме Русев - бел. ред.)? Всички заповеди на Румен Русев би трябвало да отпаднат и всички градежи са противозаконни ", съобщи тя пред публицисти.

Призова хората да я поддържат за евродепутат и да гласоподават за нея. " Имаме сили и храброст да се борим с корупцията, а извън ще можем да задаваме повече въпроси за мафията, правораздаването и правосъдната система. Има отчети, мониторинг, ще можем да проследим къде отиват парите от дотации ", добави тя. Иванчева сподели, че би трябвало да й бъдат обезпечени равни права и еднакъв старт с всички останали претенденти за евродепутати и изрази вяра, че няма да води предизборна акция от ареста.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР