Когато е пусто в душата и там няма нищо, освен

...
Когато е пусто в душата и там няма нищо, освен
Коментари Харесай

Политолози коментираха дали ще издържи зимата кабинетът Борисов 3?

Когато е пусто в душата и там няма нищо, с изключение на пари – нещата се случват по сходен метод. Политическите удари са от политически лица, които желаят да смъкват властта. Не отиваш на власт, с цел да паднеш от власт, в случай че не си сигурен, че на идващите избори отново ще спечелиш. Всички знаеха, че имало огромен проблем в законодателството за това по какъв начин се взимат паспортите. В ДАБЧ работят най-различни хора. Няма по какъв начин да се преборим с корупцията, в случай че нямаме тласъци да запазим хората, които ще я разкрият. Това съобщи политологът доцент Татяна Буруджиева в ефира на Bulgaria ON AIR.

Според нея няма да има успокоение за политиците, без значение от изборите. "Ние нямаме систематични партии. По-скоро са еднодневки. Една-две партии знаят какво вършат и вървят в една посока. Нямаме съществени трендове за раждане на опция ", добави тя.

"Управляващите крадат от всичко. Те крадат бизнесите на хората в провинцията, крадат от пътища… Когато е пусто в душата и се опитваш да запълниш дупката с пари – ти преставаш да работиш това, за което си подложен на тази позиция. Това, което се случва в Агенцията за българите в чужбина, е това, което се случва на всички места. Всички знаят, че те крадат. Те престават да се крият, когато повярват, че са безконечни. Тогава стартират да се фукат ", разясни политологът проф. Евгений Дайнов.

Той акцентира, че всеки трус може да докара до рухването на сегашната власт. "Тя е извънредно нежна. Може и да добутат до края на мандата. Правителството ни се разпада пред очите. Не виждам по какъв начин ще устоят зимата ", безапелационен бе анализаторът.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР