Когато е единен, Реал (Мадрид) е нерушим, заяви Флорентино Перес

...
Когато е единен, Реал (Мадрид) е нерушим, заяви Флорентино Перес
Коментари Харесай

Когато е единен, "Реал" е нерушим, заяви Перес при преизбирането си

Когато е обединен, " Реал " (Мадрид) е устойчив, съобщи Флорентино Перес при преизбирането си за президент на клуба. Той получи трети следващ и общо пети мандат на поста.

Срещу себе си 70-годишният бизнесмен нямаше нито един противник на изборите. Испанските медии оцениха това като предстоящо след огромните триумфи и най-много спечелването на Шампионската лига в три от последните четири сезона.

В речта си Перес пропусна тематиката за бъдещето на Кристиано Роналдо. Преди дни португалският " Бола " заяви, че звездата на белите желае да напусне поради следствието в Испания против него за данъчни измами.

Президентът на " Реал " дефинира треньора Зинедин Зидан за " най-хубавия в света ". И уточни, че клубът ще залага на " юношите и младостта " дружно с " най-хубавите играчи в Испания и света ". Данните на " Марка " демонстрират, че под неговото управление " Реал " е похарчил над 1.3 милиарда евро за прехвърляния и е спечелил 19 купи.

" Реал " е един от най-големите знаци в спорта. Един мит от страсти, усеща и невъзможни провокации, реализирани допълнително от вековна история. Днес още веднъж имам достойнството да продължа като президент ", сподели Перес.

По думите му " днешната мощност (в състезателен план) би трябвало да е основата за реализиране на бъдещи триумфи ". " Изградихме именит тим с най-хубавите в Испания и света, само че и с доста юноши. Този модел ще продължим да следваме. "

Перес на процедура няма съперници за поста от 2012 година, когато " Реал " промени вътрешния си устав за президентските акции. В момента всеки, който желае да се кандидатира за поста, би трябвало да е бил член на клуба минимум 20 години (преди това условието беше 10 години), както и да даде персонална гаранция от испанска банка за най-малко 75 млн. евро.

Перес беше определен за пръв път през 2000 година, откакто по време на кандидат-президентската акция даде обещание да купи Луиш Фиго от безконечния противник " Барселона ". По-късно извърши обещанието си против рекордните тогава 62 милиона евро, а прехвърлянето на португалеца даде началото на " галактикос ". През 2004 година той беше избран отново с 94.2% от гласовете, само че през 2006 година се отдръпна от поста.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР